Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Co sadzicie???

Zrobiony w 3DSMAX, twarz i cale body to boxmodeling, mapowanie photoshopem, calosc pociagnieta standardowym renderem maxa.

badzcie delikatni;)

pozdr

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
delikatie mowiac jedaBISTE

no to ja nie mam pojecia co ty masz na mysli.

Napisano

Brzydka koszulka ;), wszystko prucz głowy wygląda jakby było z fotoszopa

Napisano

...wszystko wygląda jak z fotoszopa :)

ale grainem to nas nie zbywaj, są przyjemniejsze sposoby ukrywania defektów renderów :>

w ogóle to troszkę bezpłciowe, do wipa się nadaje...

Napisano

jego ubranko wyraźnie się wybija z całości i strasznie psuje resztę, wygląda jakby było domalowane w paincie, tlo też jakieś takie pixelowate i w sumie nie wiadomo co ten mużyn robi, czy siedzi czy stoi (jeżeli siedzi to to na czym siedzi powinno być na pierwszym planie.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

calosc (ubranie tez) to 3D. a dlaczego to wyglada jak spod igly 2D? hmmm poprostu chcialem zeby wszystko bylo bardzo plastyczne.

Napisano

Niepotrzebnie tak zePSute - ta krystalizacja zniszczyła wiarygodność przekazu - bo niby jakim cudem kołnieżyk ma być postrzępiony w ten sposób?!

Uciąłeś mu rączki, a ciekawość każe zastanawiać się czy miał ubrane jakieś rękawice bokserskie (czerwone coś na jego lewej ręce) ?

Kolorystycznie już lepiej ale jako całość bo zagłębianie się w detale nie wychodzi na dobre np. struktura marmuru jako "podkład" koszuli!

Podsumowując - praca wzbudziła moje zainteresowanie, ale po bliższej analizie po prostu nie podoba mi się końcowy efekt powstały z chaosu filtrów i mieszanek warstw wprowadzonych w PSie.

O podpisie powinienem się wyrazić jednym słowem, albo dwoma bardziej wulgarnymi ale się powstrzymam, grzeczniej:-> lepiej już niczego nie pisz na następnych pracach, jeśli to ma być tak wyglądać.

Pozdro

Napisano
  • Autor
O podpisie powinienem się wyrazić jednym słowem, albo dwoma bardziej wulgarnymi ale się powstrzymam

podpis zmieniony!

Napisano

dziwne to jakies... ta koszula jakas taka plaska...tlo jakies bure i rozmyte...wez pokaz siateczke tej sceny...

Napisano
  • Autor

pokaze ale dajcie mi szanse i kilka dni... bo plytka ze scena zostala gdzies na starej chacie (przeprowadzka)

pozdr

Napisano
  • Autor
dziwne to jakies... ta koszula jakas taka plaska...tlo jakies bure i rozmyte...wez pokaz siateczke tej sceny...

siateczka...

pozdr

Napisano

a ja myślałem, że model to totalny gniot, wnioskując z rendera... a tu się okazuje, że to tylko lekki gniocik :D

zrób lepszy render tego...

Napisano
  • Autor

wiem, wiem...

kazdy w zyciu popelnia bledy, mam cos lepszego na ten model i za czas jakis pokaze.

Napisano

zdecydowanie... w viewporcie wyglada znacznie lepiej... az trudno uwierzyc ze to ta sama koszula...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.