Kir4 Napisano 31 Lipiec 2014 Napisano 31 Lipiec 2014 (edytowane) Witam, w wolnym czasie zacząłem tworzyć takie o to mały świat. Po drugiej stronie znajdzie się miasto. Wszystkie modele to low poly. Za niedługo dodam więcej! Dobranoc Edytowane 3 Sierpień 2014 przez Kir4
Kir4 Napisano 1 Sierpień 2014 Autor Napisano 1 Sierpień 2014 Ciąg dalszy, po drugiej stronie będę modelował miasto. Troche eletkrowni, jakieś wytwórnie zanieczyszczen itp. Pozdro! ;)
Kir4 Napisano 3 Sierpień 2014 Autor Napisano 3 Sierpień 2014 Ciąg dalszy :) Może jakieś opinie, komentarze ? Wiem że to nie jest czołg full detali ale tym razem postawiłem na kreatywność i 95% robię z głowy jak leci więc może ktoś na to zwróci uwagę, tym bardziej że tym razem jak widać jest całkiem inny styl :P Pozdro!
jacekszy0 Napisano 3 Sierpień 2014 Napisano 3 Sierpień 2014 Mi to kojarzy się z dawnymi grami z serii Tycoon :D
goat91 Napisano 4 Sierpień 2014 Napisano 4 Sierpień 2014 Nie wiem czemu tu zadnego inputu od innych nie ma. Mi sie bardzo pomysl podoba. Moze tylko niektore modele as troche za low poly jak na moj gust ale ogolnie gratuluje pomyslu
olaf Napisano 4 Sierpień 2014 Napisano 4 Sierpień 2014 gdyby kolory nie były 'web colors' na pewno wygladałoby to lepiej. I prezentacja na tle rozmytego obracka nie dodaje uroku. Lepiej machnac jakas chmurkę, dodać jeszcze jeden balon i zostawić czyste. Wyglada na nieskonoczne i niezbyt dopracowane - np. te kamyki klonowane kłują w oczy.
Paveu69 Napisano 7 Sierpień 2014 Napisano 7 Sierpień 2014 A nie powinieneś usunąć wszystkich Smooth Group?
P4VV37 Napisano 13 Sierpień 2014 Napisano 13 Sierpień 2014 Próbowałeś może mniej cukierkowych kolorów? Szczególnie na balonie imo. Przyjemna praca i jak wyżej, pomysł fajny, Teraz tylko dopracowć :) Jeśli chodzi o tło, to może do dokończonej pracy bardziej będzie pasowało choćby jednolite... Jak: http://www.arsthanea.com/mhcd-communities/
Rekomendowane odpowiedzi