MiRi Napisano 4 Sierpień 2014 Share Napisano 4 Sierpień 2014 Witam, chciałem zaprezentować mój reel, znajdują się w nim pracje z roku 13/14, większość robiona w blenderze, lecz sa też animacje z 3ds max'a, renderowane w VRay'u, symulacje FumeFx i Thinking Particles. Pozdrawiam i czekam na konstruktywną krytykę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiler Napisano 4 Sierpień 2014 Share Napisano 4 Sierpień 2014 Motion design zdecydowanie jest najmocniejsza stroną tego demo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 4 Sierpień 2014 Share Napisano 4 Sierpień 2014 A wg mnie prowadzenie kamery jest bardzo spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blukazs Napisano 5 Sierpień 2014 Share Napisano 5 Sierpień 2014 mi się robocik - kulka najbardziej podoba :> ogólnie ok, ale myślę że można by dopracować światło i materiały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi