Napisano 4 Sierpień 201410 l Witam serdecznie, Dziś zakończyłem przeprojektowywanie swojej strony firmowej. Jestem ciekaw waszych opinii. Zapraszam na http://twojszczyt.pl Pozdrawiam Daavid
Napisano 6 Sierpień 201410 l Generalnie spoko. Jedyne co mi się nie podoba to zdjęcie właściciela ;) nie mówię o Twojej twarzy, ale o mało profesjonalnym wykonaniu... wygląda trochę jak wzięte z legitymacji szkolnej... ... no i jeszcze problem jest z portfolio, po wejściu w projekty, brak możliwości powrotu do strony głównej (przynajmniej ja nie znalazłem), a to spory minus
Napisano 6 Sierpień 201410 l Przejrzyj teksty. Nie wczytywałem się we wszystkie ale na stronie o juwenaliach masz trochę "rozbieżności". Np. "drobna modyfikacja logo" w kolejnym zdaniu jest już "logiem mocno zmodyfikowanym". Nie rozumiem dlaczego juwenalia w Rybniku a plakaty powieszone w Wodzisławiu? :-) A poza tym jak dla mnie (przeciętnego oglądacza internetu) czysto i czytelnie. Przyłączam się do tego co napisał torm. Co do zdjęcia to w tekście tuż obok piszesz o swojej pasji do grafiki, a niestety zdjęcie raczej tego nie potwierdza. Mam na myśli jego "techniczną jakość" no i właśnie taki brak "graficznego pomysłu".
Napisano 29 Sierpień 201410 l za duza, to powinno byc kompaktowe a nie rozlazle : ) wizytowka powinna byc mniejsza