Kalberos Napisano 5 Sierpień 2014 Napisano 5 Sierpień 2014 (edytowane) Witojcie, jedziem dalej i postarać się bo są nagrody (patrz niżej ). Czyli najpiękniejsze, magiczne, bajeczne lub mroczne, kraina kochanych elfów pokażcie co wam siedzi w tych makówkach :D (Jako że jest to SpeedPainting na Maxie nie może to być Photobashing, inaczej sklejanie fot i podmalówka. Chodzi o zabawę i pobudzenie szarych komórek) tu macie inspiracje https://www.youtube.com/watch?v=Depf1gKhBno Postarajcie się !!! Nagrody ufundowane przez użytkownika kengi Za 1 miejsce do wyboru: 1. Call of Juarez: The Cartel - Shotgun Edition 2. Age of Wonders III 3. Dead Island Riptide 4. Książka: Photoshop. Księga kanałów obrazu Autor: Scott Kelby http://helion.pl/ksiazki/photoshop-k...lby,photks.htm I tak przez 5 edycji TSP, tylko wybór będzie coraz mniejszy :) Wszystko nufka sztuka, niesmigane. Edytowane 5 Sierpień 2014 przez Kalberos
kengi Napisano 5 Sierpień 2014 Napisano 5 Sierpień 2014 to już można wykreślić: 2. Call of Juarez Wild West Pack, pojechało dzisiaj.
grafik1991 Napisano 5 Sierpień 2014 Napisano 5 Sierpień 2014 Witam, obrazek przedstawia element elfiej krainy, czyli domek na drzewie podczas deszczowej nocy. około 50 min. bazgrania. Pozdrawiam
Kalberos Napisano 10 Sierpień 2014 Autor Napisano 10 Sierpień 2014 Napaćkałem takie coś w godzinkę, działajcie ludziska
pumax Napisano 12 Sierpień 2014 Napisano 12 Sierpień 2014 Niestety tylko takie około 30 minutowe coś udało mi się wytworzyć na ostatnią chwilę : /
Kalberos Napisano 13 Sierpień 2014 Autor Napisano 13 Sierpień 2014 Bart niestety się spóźniłeś z obrazkiem a szkoda bo jest na temat
BartLight Napisano 15 Sierpień 2014 Napisano 15 Sierpień 2014 Hej Kalberos to nic :) takie cwiczonko sie przydało a obrazek troche mi wyszedł zbyt rozmyty, ale temat fajny takze fajnie bylo go robic :)
Kalberos Napisano 15 Sierpień 2014 Autor Napisano 15 Sierpień 2014 no to jest zabawa :D no i jako jedyny trafiłeś w temat i nawet nawet, przysiądź do tej pracy, popraw kompozycje perspektywę i może będzie z tego fajna praca :D
Rekomendowane odpowiedzi