One1000Dreams Napisano 10 Sierpień 2014 Share Napisano 10 Sierpień 2014 Cześć : ) Początki bywają trudne, jestem tu nowa na forum, ale wierzę, że się zadomowię, bo uwielbiam kontakt z innymi artystami. Grzegorz Rutkowski - wymiatacz jeśli chodzi o malarstwo cyfrowe, podpowiedział mi, że jeśli chcę być coraz lepsza to tu znajdę miejsce dla siebie. Zaczynałam od mangi, potem przeszłam przez rysunek odręczny a teraz ćwiczę digital painting i zależy mi, aby być w tym coraz lepsza. Podjęłam decyzję o ćwiczeniu digital paintingu w okolicach kwietnia br. Prowadzę też grupę na facebooku - digital art practise - po to aby zmotywować siebie i innych do systematycznej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
One1000Dreams Napisano 10 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2014 Wgrałam jeszcze kilka ostatnich ćwiczeń z końca lipca kobiecych twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
One1000Dreams Napisano 21 Listopad 2014 Autor Share Napisano 21 Listopad 2014 Po kilku miesiącach przerwy, wrzucam mój progress. Co o tych pracach sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anh Napisano 21 Listopad 2014 Share Napisano 21 Listopad 2014 Pierwszy super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
One1000Dreams Napisano 21 Listopad 2014 Autor Share Napisano 21 Listopad 2014 Dzięki, tak sobie myślę, że będę też wstawiała swoje ćwiczenia - takie arty - nie arty. Od jakiegoś czasu codziennie maluję - nie ograniczam się do tematów, maluję to co lubię, czuję i co mi się podoba w danej chwili. Takie malarskie grafomaństwo : D No więc wstawiam "Babeczky" i "The end of Matriarchy" ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 22 Listopad 2014 Share Napisano 22 Listopad 2014 Super klimat, nie ma sie do czego przyczepic. Pierwszy faktycznie świetny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
One1000Dreams Napisano 24 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2015 Odkopuję teczkę. Dawno mnie tu nie było. Ale to nie oznacza, ze nic nie robiłam. Liquid Fire - w chwili obecnej najulubieńsza praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
One1000Dreams Napisano 28 Listopad 2015 Autor Share Napisano 28 Listopad 2015 Nowe prace - co jakiś czas pewnie będę aktualizowała >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 28 Listopad 2015 Share Napisano 28 Listopad 2015 Świetny pomysł z tymi gwiazdozbiorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 28 Listopad 2015 Share Napisano 28 Listopad 2015 bardzo ładne rysunki, tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Listopad 2015 Share Napisano 28 Listopad 2015 Bardzo dobre wyczucie barwy i niezla kompozycja. Swieczka super koncepcyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
One1000Dreams Napisano 28 Listopad 2015 Autor Share Napisano 28 Listopad 2015 Dziękuję bardzo za pozytywny odbiór : ) to dla mnie wiele znaczy. Digital paintingiem zajmuję się dopiero od 2014 roku i cały czas zdaję sobie sprawę, że jeszcze sporo drogi i pracy przede mną. Fajnie by było załapać tu na forum kontakt z innymi artystami :) - - - Połączono posty - - - Dziękuję bardzo! Będę dawać z siebie jeszcze więcej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi