Napisano 22 Sierpień 201410 l Witam Serdecznie! Wracam po krótkiej przerwie, którą poświęciłem nauce C#. Ostatnio znalazłem jakiś stary blueprint i stwierdziłem, że coś podłubę. To jest link do mojej stronki-https://plus.google.com/s/andrzej%20cio%C5%82ek Wszystko robię w blenderze. To co tu jest zrobiłem w 4 dni. A popracuje chyba do końca wakacji. Praca nie ma jeszcze specjalnie tekstur jedynie pobawiłem się trochę nodami. Pokaże wam co do tej pory wydłubałem z tego wszystkiego. Postać jest chyba prawie gotowa trzeba pomyśleć nad bronią i otoczeniem. Byłby wdzięczny za jakieś pomysły na teksturki, bo nic do głowy mi nie przychodzi. Mam 12 lat. Oceniajcie. Mam mały problem z rozdziałką do jutra to naprawie. Edytowane 23 Sierpień 201410 l przez rentrax
Napisano 23 Sierpień 201410 l Autor Mam 12 lat i nie mam dzieciństwa. . Nikt mnie do tego nie zmusza, ani nikt specjalnie mi w tym nie pomaga. Ale poza tym to chyba tego nie skomentuje, bo i tak raczej nie zrozumiesz po co to robię.
Napisano 24 Sierpień 201410 l Autor Sory, ale na update będziecie musieli trochę poczekać, bo mam ważniejszą robotę do zrobienia. Spróbuję coś zrobić do przyszłej niedzieli.
Napisano 24 Sierpień 201410 l Siema. Popracuj jeszcze nad zbroją. Teraz wygląda jakby założył na siebie karton (chodzi ogólnie o bryłę) Zwróć uwagę jak konstruowane są inne zbroje. Śledzą kształt ciała, które osłaniają. To tyczy się każdego elementu. Poszukaj inspiracji w sieci. Zwracaj też uwagę na proporcje ciała - kolejny temat do ogarnięcia. (Ręce wyglądają na krótkie) Masz 12 lat - to super wiek. Trzymaj się tego co robisz a bedzie z ciebie Gość.