malak1 Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 Jestem począ tkują cym urzytkownikiem maxa i nie wiem na czym polega praca z pluginami. Wiem że są bardzo pomocne i tyle. Nie umiem ich uruchomić w programie:( Pomóżcie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 F1 w maxie i w szukajke wpisz "plugin". Tak na dobry początek. Procedure powtórzyć w wyszukiwarce forumowej. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malak1 Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 Dzięki. Ale sory że przynudzam. Mógłbyś trochę dokładniej opisać jak uruchomić ten plugin. Bo to co napisałeś nie zabardzo mi wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 poczytaj helpa w maxie .... uruchom maxa i w menu "help" wybiez tutorials Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malak1 Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 Poczytałbym bardzo chętnie ale z moim angielskim nie jest najlepiej. Nie wiecie gdzie to może być opisane po polskiemu:)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 jak po polskiemu to nawet nie szukaj. nie poradzisz sobie z najprostszym plugiem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 mozesz po polskiemu ale to na dluzsza mete nic nie da ... to co bedziesz robil to intuicyjnie a nie o to chodzi ze wiesz gdzie coi jest tylko czym jest ;) zajzyj tu http://www.max3d.pl/show.php?id=podstawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrek Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 Każdy plugin zwykle zaopatrzony jest w jakiegoś txt'ka, który informuje gdzie należy go władować. Niestety, zwykle teksty te napisane są po angielsku. Sugeruję popracować nad podsawami języka (na początek słowniczek przy komputerze ;)))). Pozdrawiam. Cyrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi