Napisano 21 Wrzesień 200420 l Jestem począ tkują cym urzytkownikiem maxa i nie wiem na czym polega praca z pluginami. Wiem że są bardzo pomocne i tyle. Nie umiem ich uruchomić w programie:( Pomóżcie!!
Napisano 21 Wrzesień 200420 l F1 w maxie i w szukajke wpisz "plugin". Tak na dobry początek. Procedure powtórzyć w wyszukiwarce forumowej. ;)
Napisano 21 Wrzesień 200420 l Autor Dzięki. Ale sory że przynudzam. Mógłbyś trochę dokładniej opisać jak uruchomić ten plugin. Bo to co napisałeś nie zabardzo mi wystarcza
Napisano 21 Wrzesień 200420 l poczytaj helpa w maxie .... uruchom maxa i w menu "help" wybiez tutorials
Napisano 21 Wrzesień 200420 l Autor Poczytałbym bardzo chętnie ale z moim angielskim nie jest najlepiej. Nie wiecie gdzie to może być opisane po polskiemu:)??
Napisano 21 Wrzesień 200420 l jak po polskiemu to nawet nie szukaj. nie poradzisz sobie z najprostszym plugiem :]
Napisano 21 Wrzesień 200420 l mozesz po polskiemu ale to na dluzsza mete nic nie da ... to co bedziesz robil to intuicyjnie a nie o to chodzi ze wiesz gdzie coi jest tylko czym jest ;) zajzyj tu http://www.max3d.pl/show.php?id=podstawy
Napisano 22 Wrzesień 200420 l Każdy plugin zwykle zaopatrzony jest w jakiegoś txt'ka, który informuje gdzie należy go władować. Niestety, zwykle teksty te napisane są po angielsku. Sugeruję popracować nad podsawami języka (na początek słowniczek przy komputerze ;)))). Pozdrawiam. Cyrek.