adek Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 Na odbywających się targach IFA 2014 firma Wacom zaprezentowała trzy nowe produkty: Bamboo Stylus fineline, Intuos Creative Stylus 2, Bamboo Stylus 3rd Generation. Informacja prasowa w rozwinięciu. Pełna treść: Nowe produkty WACOM zaprezentowane podczas IFA 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 'Długopis Ci sie wypisał to wyrzuciłam' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2014 No takie zabaweczki Wacoma. Używa ktoś z was tych produktów (w poprzedniej wersji)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 to teraz brakue tylko appki, która ma większy sens w pracy grafika na ipadzie ;) Jeżeli jednak będzie działało błyskawiczne kopiuj (na ipadze), wklej (na pc) z pomoca piórka, to była by bomba. Ale to lepiej sobie pod androida napisać appkę, bo to prosta funkcja, a jest dostęp do otwartej struktury plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho191 Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 @olaf: poprawiłeś humor z tym długopisem :D ja mam pierwszego stylusa od wacoma do ipada, zacne urządzenie, czasem można sobie jakieś figle porobić do zdjęć ;) ale jako profesjonalne narzędzie to tak cienko, mało precyzyjne było, ale dawało czasem radę ale strasznie mnie zaskoczyli tym nowym z 2048 poziomami nacisku! to już jest coś! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 'Długopis Ci sie wypisał to wyrzuciłam' ty się śmiejesz ale ja miałem taką akcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 kurcze taki wysyp na ipada a nic na androida ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 kurcze taki wysyp na ipada a nic na androida ; Android ma wystarczająco zalet sam z siebie, nie musi go ratować Wacom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 Android ma wystarczająco zalet sam z siebie, nie musi go ratować Wacom:) ja bym powiedział xD że responsywność systemu android jest tak wolna że nie nadaje się na tablet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Wrzesień 2014 Share Napisano 8 Wrzesień 2014 to bardzo zalezy od modelu urządzenia i pewnie w tym jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 A wie ktoś z tu obecnych czy nie planują w najbliższym czasie wprowadzić tego Creative Stylus 2 na Androida? Ewentualnie czy jest "zamiennik"? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Ja bym prosił o informowanie i wyraźne rozdzielanie treści copypastowanych z ulotek reklamowych i materiałów prasowych producenta od treści własnych bo takie laurki mocno gryzą. Był swego czasu szum o parówki w Newsweeku, tutaj to trochę to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi