Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 5,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to teraz brakue tylko appki, która ma większy sens w pracy grafika na ipadzie ;)

Jeżeli jednak będzie działało błyskawiczne kopiuj (na ipadze), wklej (na pc) z pomoca piórka, to była by bomba. Ale to lepiej sobie pod androida napisać appkę, bo to prosta funkcja, a jest dostęp do otwartej struktury plików.

Napisano

@olaf: poprawiłeś humor z tym długopisem :D

ja mam pierwszego stylusa od wacoma do ipada, zacne urządzenie, czasem można sobie jakieś figle porobić do zdjęć ;) ale jako profesjonalne narzędzie to tak cienko, mało precyzyjne było, ale dawało czasem radę

ale strasznie mnie zaskoczyli tym nowym z 2048 poziomami nacisku! to już jest coś! :)

Napisano
'Długopis Ci sie wypisał to wyrzuciłam'

ty się śmiejesz ale ja miałem taką akcję.

Napisano
kurcze taki wysyp na ipada a nic na androida ;

Android ma wystarczająco zalet sam z siebie, nie musi go ratować Wacom:)

Napisano
Android ma wystarczająco zalet sam z siebie, nie musi go ratować Wacom:)

ja bym powiedział xD że responsywność systemu android jest tak wolna że nie nadaje się na tablet.

Napisano

to bardzo zalezy od modelu urządzenia i pewnie w tym jest problem.

Napisano

A wie ktoś z tu obecnych czy nie planują w najbliższym czasie wprowadzić tego Creative Stylus 2 na Androida? Ewentualnie czy jest "zamiennik"? :-)

Napisano

Ja bym prosił o informowanie i wyraźne rozdzielanie treści copypastowanych z ulotek reklamowych i materiałów prasowych producenta od treści własnych bo takie laurki mocno gryzą. Był swego czasu szum o parówki w Newsweeku, tutaj to trochę to samo.