adek Napisano 9 Wrzesień 2014 Napisano 9 Wrzesień 2014 (edytowane) The Flying Bear and the Gang (Latający Miś i Spółka) to nowy, przygodowy serial animowany realizowany w Warszawie przez studio Badi Badi. Pełna treść: The Flying Bear and The Gang - trailer Edytowane 10 Wrzesień 2014 przez Adek
Sunedge Napisano 10 Wrzesień 2014 Napisano 10 Wrzesień 2014 Flegma sie leje z japy temu misiu. Super, że coś takiego powstaje. Mam nadzieje, że nie będzie to produkcja tylko dla dzieci i że nie będzie zbyt edukacyjna ;p
Mkaszpir Napisano 10 Wrzesień 2014 Napisano 10 Wrzesień 2014 Świetne projekty postaci i klucz wizualny całości bardzo mi się podoba :)
Temporal Napisano 10 Wrzesień 2014 Napisano 10 Wrzesień 2014 Fajnie to wyglada i nie pisze tego tylko ze wzgledu, ze polskie.
fps Napisano 10 Wrzesień 2014 Napisano 10 Wrzesień 2014 (edytowane) hehe... podoba mi się, że Niedźwiedź wymyślił Misia! wygląda dobrze, gratuluję też świetnego pitchingu i developmentu. powodzenia! Edytowane 11 Wrzesień 2014 przez fps
Juliusz Napisano 11 Wrzesień 2014 Napisano 11 Wrzesień 2014 Wygląda to dobrze. Szczególnie świetna jest animacja CYBERA!
Rekomendowane odpowiedzi