BlackTalon Napisano 26 Marzec 2005 Napisano 26 Marzec 2005 tak z innej beczki. 5min w pejnterze, test nowego Wacoma.
Batou Napisano 28 Marzec 2005 Napisano 28 Marzec 2005 BlackTalon : heh.. Zrobiłeś mnie w balona.. przez 2-3 min szukałem na twojej pracy kurczaka :D brite : fajne ;)
sayonerka Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 No to pokazaliscie ze te 4 gwiazdki sie tu naleza ;) BLUKA i brite swietne pracki! Uciecha tu zagladac i az szkoda zasmiecac ;)
BLUKA Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 No troszke sie ozywilo 5 postow z pracami , tak trzymac!!! sayonerka Ty tu sie nie wymiguj tylko rysuj! jako ze moje auto poraz 3 w marcu wylądowało u mechanika nowym tematem : "...Pojazd marzeń..." (jezeli ktos narysuje citroena ax ma u mnie przechlapane)
Ania Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 moj pojazd marzen zaznaczony kolkiem i strzalka. co to za temat, teraz tu beda same auta. skladam sprzeciw.
Edi Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Hhe Aniu, zaczynam Cię podejrzewać o nadpobudliwość ukierunkowaną sadystycznie w odniesieniu do zwierzątek... ale pracka gites.
BLUKA Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Ania C nastepny temat bedzie dla dziewczyn- wlasciwie to mozesz cos zaproponowac :) Tomur ten niebieski fajny wiedzialem ze tego tematu nie przepuscisz
BLUKA Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 kiepsko u mnie dzisiaj z czasem...... 10 min PS , WACOM
Ania Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Bluka, bardzo pozytywnie mi sie widzi twoja pracka. Fakt ze to nie jest auto odbieram jako twoje dobre checi i twoja skruche po nadaniu pojazdowego tematu. Temat dla dziewczyn bylby tu nie na miejscu, bo jestem w mniejszosci. Ja sie na kazdy temat chetnie zgadzam, ale samochodow jeszcze nigdy nie lubilam. Edi, skad takie bezpodstawowe podejzenie?
sayonerka Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 BLUKA sam chciales ;) Widac nieco frustracje po kolejnym pokonaniu trasy Gliwice-Krakow ;) (Painter, dla zabawy farbki, z 10min).
BLUKA Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 i bardzo fajnie.. jedziemy dalej, nowy temat: ......" lalka barbie w tarapatach "........ (podobno ten temat nie ma nic wspolnego z atechniczną postawą Ani C)
BLUKA Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 u mnie barbi ma przesrane jak w ruskim czolgu
Ka21k Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 tez cos wzuce jak tylko do domu wroce :D Wrocilem :D
Tomur Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 nie bede oszukiwal rzuce wam referke http://madmikey.mu.nu/archives/humor/suicide_bomber_barbi.php
sayonerka Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 Kurcze troche za pozno. Teraz dopiero widze, ze moja ma za grube nogi ;) UWAGA: TYLKO DLA DOROSLYCH ! ;)
Tomur Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 Dobra teraz bez zartow: Temat na dzis : Red Hot chilli peppers Powodzenia
sayonerka Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 Widze ze Panowie luzno potraktowali sugestie Tomura ;) wiec moge chyba wrzucic swojego kloca, czyli wariacje na temat - najlepiej wyszlo tlo ;) A gdzie wizje wielkich tego topica? 0_o
Tomur Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Wielcy pewnie nie marnuja czasu :) Nastepny temat: "Współczesny Gollum"
leander Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Aniu C, ciekawe masz prace. Zauwazylem, ze kobiety w pracach maja mniejsza sklonnosc do powielania znanych motywow. Raczej szukaja ich u siebie w glowie lub w zupelnie niespodziewanych miejscach. Z jednej strony to szlachetne, wlasne i z sercem, ale z drugiej strony powielanie i ulepszanie schematow prowadzi do pelnego wyczerpania danych zasobow i na tej bazie eksploracje kolejnych. I tak rodzi sie postep. Wniosek jest taki, iz kobiety sa prawdziwymi artystami, ale w odroznieniu od mezczyzn nie przykladaja reki do postepu cywilizacyjnego. Przynajmniej bezposrednio. Dziekuje za uwage. "Współczesny Gollum" lub "autoportret z myszką"
Tomur Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 @leander, my precious - twoje prace stają się coraz bardziej mistyczne. Są super ale najbardziej tęsknię do twoich wektorów.
gedzior Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Oczywiscie nie chce nikogo urazic, bo sam tez czasem lubie pojsc na zakupy :)
sayonerka Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 @Tomur, czy Ty aby czegos mi nie insynuujesz? ;) To sie nazywa rozwijaniem talentu!! :P Zreszta jak widzisz, jeden z wielkich wlasnie sie nam tu zmarnowal ;) @leander, zastanawialem sie kiedy tu sie w koncu pojawisz, z tym swoim nietuzinkowym poczuciem humoru ;) Co do pracy, to oczywiscie jak zwykle super, wiec nie ma co sie produkowac. Mam tylko nadzieje, ze czesciej bedziesz nas zaskakiwal tutaj swymi pomyslami ;) @Tajemniczy_pan, nie komentuj tylko, ale pokaz cosik, przeciez tak ladnie Ci to wychodzi!
Tomur Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Ładnie, Ładnie Temat na dzis i troche później: "Piórkiem i węglem" Licze na ciekawe prace niekoniecznie digital
Tomur Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 5 min szybki szkic PS do jutra!! dopiero 500 post ? przez 2 lata?
gedzior Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 Wiem, że śmieciowate, ale myszką niewiele da się zdziałać...
leander Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 No dalej panowie sportowcy, buty sie kurza w szafie, do boju ;)
gedzior Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 hehe, wątek przerodził się chyba w "monthly speed sessions" :P
Koszi Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 O ile nikt nie ma nic przeciwko wrzuce swojego pierwszego speeda (1h 30min). Proszę o jakąś ocene o ile ktokolwiek tu wejdzie ...
Koszi Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Sorry ale miałem mały kłopot z ftp-em. A mój speed jest tutaj jakby to nie działało to jest jeszcze ten link>>http://www.reniside.republika.pl/zolnierz.html.
Bill Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Koszi, Twój żolnierz w bmp ma 5 MB (słownie: pięć megabajtów). Przy wielkosci 500x600 px to chyba rekord swiata. Wrzucaj jpg, bedzie sie ladowalo 80 razy szybciej. Poza tym watek dla luznych speed paintings jest tutaj: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=3516&goto=lastpost W tym watku jest narzucany temat.
Koszi Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Sorry jak widzisz po liczbie postów to są moje pierwsze kroki na tym forum a pozatym korzystam chwilowo z modemu i nie mam za duzo czasu na przeglądanie wątków:( Ale wilekie dzięki i faktycznie zmienie ten format...
Rekomendowane odpowiedzi