Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 824
  • Wyświetleń 77,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

BlackTalon : heh.. Zrobiłeś mnie w balona.. przez 2-3 min szukałem na twojej pracy kurczaka :D

brite : fajne ;)

Napisano

No to pokazaliscie ze te 4 gwiazdki sie tu naleza ;) BLUKA i brite swietne pracki! Uciecha tu zagladac i az szkoda zasmiecac ;)

Napisano

No troszke sie ozywilo 5 postow z pracami , tak trzymac!!!

sayonerka Ty tu sie nie wymiguj tylko rysuj!

jako ze moje auto poraz 3 w marcu wylądowało u mechanika nowym tematem :

"...Pojazd marzeń..."

(jezeli ktos narysuje citroena ax ma u mnie przechlapane)

Napisano

moj pojazd marzen zaznaczony kolkiem i strzalka.

co to za temat, teraz tu beda same auta. skladam sprzeciw.

Napisano

Hhe Aniu, zaczynam Cię podejrzewać o nadpobudliwość ukierunkowaną sadystycznie w odniesieniu do zwierzątek...

ale pracka gites.

Napisano

Ania C nastepny temat bedzie dla dziewczyn- wlasciwie to mozesz cos zaproponowac :)

Tomur ten niebieski fajny wiedzialem ze tego tematu nie przepuscisz

Napisano

Bluka, bardzo pozytywnie mi sie widzi twoja pracka. Fakt ze to nie jest auto odbieram jako twoje dobre checi i twoja skruche po nadaniu pojazdowego tematu.

Temat dla dziewczyn bylby tu nie na miejscu, bo jestem w mniejszosci. Ja sie na kazdy temat chetnie zgadzam, ale samochodow jeszcze nigdy nie lubilam.

Edi, skad takie bezpodstawowe podejzenie?

Napisano

BLUKA sam chciales ;) Widac nieco frustracje po kolejnym pokonaniu trasy Gliwice-Krakow ;) (Painter, dla zabawy farbki, z 10min).

Napisano

i bardzo fajnie..

jedziemy dalej, nowy temat: ......" lalka barbie w tarapatach "........

(podobno ten temat nie ma nic wspolnego z atechniczną postawą Ani C)

Napisano

Kurcze troche za pozno. Teraz dopiero widze, ze moja ma za grube nogi ;) UWAGA: TYLKO DLA DOROSLYCH ! ;)

Napisano

Dobra teraz bez zartow:

Temat na dzis : Red Hot chilli peppers

Powodzenia

Napisano

Widze ze Panowie luzno potraktowali sugestie Tomura ;) wiec moge chyba wrzucic swojego kloca, czyli wariacje na temat - najlepiej wyszlo tlo ;) A gdzie wizje wielkich tego topica? 0_o

Napisano

Wielcy pewnie nie marnuja czasu :)

Nastepny temat: "Współczesny Gollum"

Napisano

Aniu C, ciekawe masz prace. Zauwazylem, ze kobiety w pracach maja mniejsza sklonnosc do powielania znanych motywow. Raczej szukaja ich u siebie w glowie lub w zupelnie niespodziewanych miejscach.

Z jednej strony to szlachetne, wlasne i z sercem, ale z drugiej strony powielanie i ulepszanie schematow prowadzi do pelnego wyczerpania danych zasobow i na tej bazie eksploracje kolejnych. I tak rodzi sie postep.

Wniosek jest taki, iz kobiety sa prawdziwymi artystami, ale w odroznieniu od mezczyzn nie przykladaja reki do postepu cywilizacyjnego. Przynajmniej bezposrednio.

Dziekuje za uwage.

260-gollum3.jpg

"Współczesny Gollum" lub "autoportret z myszką"

260-gollum.jpg

Napisano

@leander, my precious - twoje prace stają się coraz bardziej mistyczne. Są super ale najbardziej tęsknię do twoich wektorów.

Napisano

Oczywiscie nie chce nikogo urazic, bo sam tez czasem lubie pojsc na zakupy :)

Napisano

@Tomur, czy Ty aby czegos mi nie insynuujesz? ;) To sie nazywa rozwijaniem talentu!! :P Zreszta jak widzisz, jeden z wielkich wlasnie sie nam tu zmarnowal ;)

@leander, zastanawialem sie kiedy tu sie w koncu pojawisz, z tym swoim nietuzinkowym poczuciem humoru ;) Co do pracy, to oczywiscie jak zwykle super, wiec nie ma co sie produkowac. Mam tylko nadzieje, ze czesciej bedziesz nas zaskakiwal tutaj swymi pomyslami ;)

@Tajemniczy_pan, nie komentuj tylko, ale pokaz cosik, przeciez tak ladnie Ci to wychodzi!

Napisano

Ładnie, Ładnie

Temat na dzis i troche później: "Piórkiem i węglem"

Licze na ciekawe prace niekoniecznie digital

Napisano

5 min szybki szkic PS do jutra!!

dopiero 500 post ? przez 2 lata?

Napisano

O ile nikt nie ma nic przeciwko wrzuce swojego pierwszego speeda (1h 30min). Proszę o jakąś ocene o ile ktokolwiek tu wejdzie ...

Napisano

Sorry jak widzisz po liczbie postów to są moje pierwsze kroki na tym forum a pozatym korzystam chwilowo z modemu i nie mam za duzo czasu na przeglądanie wątków:(

Ale wilekie dzięki i faktycznie zmienie ten format...