Napisano 8 Listopad 200420 l Piknie, piknie :) Tak z poniedzialku temat luzniejszy i nawiazujacy do poprzednich jakze owocnych: Avatary w kosmosie
Napisano 9 Listopad 200420 l o żesz.....nie wiem co miał autor na myśli, ale......jaaaaaa.... u mnie tylko jeden komonauta
Napisano 9 Listopad 200420 l Pieknie pieknie Niestety mialem zebranie w robocie i niezdazylem sie dossac do neta . Temat na dzis zgodnie z harmonogramem>: Pajeczyca Zycze bardzo udanych prac narka
Napisano 9 Listopad 200420 l Bary, p[rogram nazywa sie Mazaika. Trzeba odejsc od ekranu na pare krokow i ..nic nie zobaczyc prawie, bo mialem problem z doborem podkladu o 5 rano :)
Napisano 9 Listopad 200420 l no przyglądam sie intensywnie, ale ciężko coś wypatrzeć...czy to moje oczy już zawodzą? ;)
Napisano 10 Listopad 200420 l No widze ze ktos dzisiaj mocno zaspał wiec pozwole sobie dac propozycje tematu na dzis . "Kac" Mam nadzieje ze tego jeszcze nie bylo.
Napisano 10 Listopad 200420 l Dzienki lumaq ale przed dlugim weekendem wszyscy dostaja malpiego rozumu zeby zdazyc stad spoznienie. Naszlo mnie skojarzenie z tematem ktory zaproponowales czyli mordercy na kacu "Kackillazz" ma nadzieje ze wrzuce szkic :)
Napisano 10 Listopad 200420 l 5 minutek: Troche za dużą głowe ma, ale co mi tam :P Najważniejszy jest w końcu wyraz twarzy :D
Napisano 11 Listopad 200420 l wczoraj rysowalem bitwe a temat na dzisiejszy skecz to : "Narzędzie zbrodni"
Napisano 11 Listopad 200420 l Sporo jak na takie coś :/ (Bez obrazy oczywiście :D) Tym razem podniosłem poprzeczkę, 2 minuty ;)
Napisano 11 Listopad 200420 l Tak maznalem, na nic innego mnie nie bylo stac. 20 min w ps. @Lucas-cos w sobie ma ten wisielec;]
Napisano 12 Listopad 200420 l Jakis czas mnie nie bylo, ale powracam i znowu zanizam poziom tego tematu :) Zegarek bonda z laserem :)
Napisano 12 Listopad 200420 l Tym razem prezentuję państwu jednominotowy przenośny kibelek: Anatomicznie to ten facet nie prezentuje się najlepiej, ale tego posta piszę dłużej, niz to rysowałem więc...
Napisano 13 Listopad 200420 l Jaki jest Dżejms wszyscy wiemy. W kazdym filmie okazuje sie ze najwazniejszym z jego "gadżetow" jest:
Napisano 13 Listopad 200420 l @sir-bols Moja reakcja na twoja prace bylo " O Jezu!" Milusi aniolek, nie ma co;]
Napisano 14 Listopad 200420 l Uff... 20 minut, w tym 4 wywalenia photoshopa i dokończenie w paincie :| stresuj Stresujący dzień
Napisano 15 Listopad 200420 l No, i bardzo swietnie Temat na dzis: "Mumia" Powodzenia i zycze swietnyhc prac !!!!
Napisano 16 Listopad 200420 l no to jak jest napad na bank to i musi byc S.W.A.T.kolo 15 minut Tomur fajny temat :D juz dawno to tu niezalgladalem:Dladna robota
Napisano 18 Listopad 200420 l ale ladne te prace robicie! Temat na dzis: "Niezwykla maszynka do miesa" Powodzenia