adek Napisano 16 Wrzesień 2014 Napisano 16 Wrzesień 2014 Autodesk zamieścił na swoim kanale 40 minutowy materiał przedstawiający kulisy powstawania spotu reklamowego Winamax / Monkeys wykonanego przez francuską firmę Nki. Pełna treść: Making of spotu reklamowego Monkeys
plasti Napisano 16 Wrzesień 2014 Napisano 16 Wrzesień 2014 najlepsze z calego making of'a to patent z rozstawianiem mebli i nowym turbosmoothem
jacekszy0 Napisano 16 Wrzesień 2014 Napisano 16 Wrzesień 2014 Hola hola. Na programie Autodesk Smoke (w sumie nigdy go nie znałem :P) widzę belkę od Maca. A przełącza się zaraz potem na 3ds Maxa, którego jak wiemy nie ma na maca. Kto mi wyjaśni :P Swoją drogą ciekawie pokazali ;) oby więcej takich.
Luki Luki Napisano 16 Wrzesień 2014 Napisano 16 Wrzesień 2014 Na dodatek obsługuje tego Smoke'a bez dotykania klawiatury i myszki! ;) Jak to często w takich making ofach na żywo bywa, spora część to przygotowane wcześniej filmy. Ot i cała tajemnica.
jacekszy0 Napisano 17 Wrzesień 2014 Napisano 17 Wrzesień 2014 A to oszuści :P Kurcze bo chciałem wypróbować tego "Smoke" ponieważ jak widziałem w tym filmiku ma camera tracing a ostatnio potrzebowałem. A ten w 3ds maxie jest okrutnie dziadowski. Próbowałem w AfterEffect (tez nie specjalnei super) ale z tego co widzę Smoke jest tylko na maca.
Rekomendowane odpowiedzi