Piodew Napisano 17 Wrzesień 2014 Share Napisano 17 Wrzesień 2014 Witam Mam następujący problem: Kopiuje obiekt (dom jednorodzinny) tak żeby z jednego zrobić całe osiedle. Wszystko jest dobrze, do momentu gdy następnego dnia odpalam zapisany projekt. Po takim wczytaniu wszystkie domy są położone w jednym tym samym miejscu. Innymi słowy nakładają się wszystkie na siebie i znika mój układ osiedla nad którym siedziałem wcześniej. Rozumiem, że jest to jakiś problem w ustawieniach? Kto wie ocb niech się podzieli wiedzą :) Druga sprawa, skoro już pisze: W 3ds Max jest przy kopiowaniu opcja copy instance, czy jest coś w ten deseń w Blenderze? Tak aby nie obciążać projektu kopiami? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 17 Wrzesień 2014 Share Napisano 17 Wrzesień 2014 oblukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 17 Wrzesień 2014 Share Napisano 17 Wrzesień 2014 alt+d jest słabe lepiej prawdę mówiąc jest. add groupe zapisać jako grupe i potem spacja i add groupe instance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 17 Wrzesień 2014 Share Napisano 17 Wrzesień 2014 alt+d jest słabe lepiej prawdę mówiąc jest. add groupe zapisać jako grupe i potem spacja i add groupe instance W filmiku ktory linknal mlodAs jest wszystko - rowniez o group instance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi