Napisano 17 Wrzesień 201410 l Witam Mam następujący problem: Kopiuje obiekt (dom jednorodzinny) tak żeby z jednego zrobić całe osiedle. Wszystko jest dobrze, do momentu gdy następnego dnia odpalam zapisany projekt. Po takim wczytaniu wszystkie domy są położone w jednym tym samym miejscu. Innymi słowy nakładają się wszystkie na siebie i znika mój układ osiedla nad którym siedziałem wcześniej. Rozumiem, że jest to jakiś problem w ustawieniach? Kto wie ocb niech się podzieli wiedzą :) Druga sprawa, skoro już pisze: W 3ds Max jest przy kopiowaniu opcja copy instance, czy jest coś w ten deseń w Blenderze? Tak aby nie obciążać projektu kopiami? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam
Napisano 17 Wrzesień 201410 l alt+d jest słabe lepiej prawdę mówiąc jest. add groupe zapisać jako grupe i potem spacja i add groupe instance
Napisano 17 Wrzesień 201410 l alt+d jest słabe lepiej prawdę mówiąc jest. add groupe zapisać jako grupe i potem spacja i add groupe instance W filmiku ktory linknal mlodAs jest wszystko - rowniez o group instance.