det Napisano 17 Wrzesień 2014 Share Napisano 17 Wrzesień 2014 Hej, Moi drodzy jak najłatwiej wymodelować taki namiot? męcze sie od godziny i nie wychodzi? pomoże ktoś? http://www.rentdesign.pl/produkt/tenpan-xl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
det Napisano 17 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2014 nikt nie potrafi?:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Wrzesień 2014 Share Napisano 17 Wrzesień 2014 chyba wystarczy zrobić gwiazde i nadać subdivision. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
det Napisano 17 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2014 Tzn? mogłbys pokazac na screenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Wrzesień 2014 Share Napisano 17 Wrzesień 2014 ja tam lubię moment gdy wreszcie ogarnę coś za co się wziąłem mimo braku kwalifikacji więc nie odbiorę CI tej przyjemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 17 Wrzesień 2014 Share Napisano 17 Wrzesień 2014 ja tam lubię moment gdy wreszcie ogarnę coś za co się wziąłem mimo braku kwalifikacji więc nie odbiorę CI tej przyjemności. podpisuję się pod tym serio to jest proste. podpowiem że trzeba dać dużo turbo smootha /subdivision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W Art Napisano 18 Wrzesień 2014 Share Napisano 18 Wrzesień 2014 Szczerze - pokombinuj trochę. To jest naprawdę proste - nawet prawie masz polygony zaznaczone na tym namiocie - na zdjęciach. Wyrysuj sobie taką gwiazdę, ramiona w dół - rzuć turbosmootha i zobacz co się będzie działo - później dodajesz cylinderki jako stelaż i w 5 min masz gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 19 Wrzesień 2014 Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Ja podpowiem żeby zrobić to najpierw płaskie w widoku od góry a potem pociągnąć wierzchołki zewnętrzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pleszer Napisano 21 Październik 2014 Share Napisano 21 Październik 2014 Gwiazdkowy wykrój + NURMS z iterations na 3 i pokombinować z edycją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi