det Napisano 17 Wrzesień 2014 Napisano 17 Wrzesień 2014 Hej, Moi drodzy jak najłatwiej wymodelować taki namiot? męcze sie od godziny i nie wychodzi? pomoże ktoś? http://www.rentdesign.pl/produkt/tenpan-xl/
olaf Napisano 17 Wrzesień 2014 Napisano 17 Wrzesień 2014 chyba wystarczy zrobić gwiazde i nadać subdivision.
olaf Napisano 17 Wrzesień 2014 Napisano 17 Wrzesień 2014 ja tam lubię moment gdy wreszcie ogarnę coś za co się wziąłem mimo braku kwalifikacji więc nie odbiorę CI tej przyjemności.
Azbesty Napisano 17 Wrzesień 2014 Napisano 17 Wrzesień 2014 ja tam lubię moment gdy wreszcie ogarnę coś za co się wziąłem mimo braku kwalifikacji więc nie odbiorę CI tej przyjemności. podpisuję się pod tym serio to jest proste. podpowiem że trzeba dać dużo turbo smootha /subdivision
W Art Napisano 18 Wrzesień 2014 Napisano 18 Wrzesień 2014 Szczerze - pokombinuj trochę. To jest naprawdę proste - nawet prawie masz polygony zaznaczone na tym namiocie - na zdjęciach. Wyrysuj sobie taką gwiazdę, ramiona w dół - rzuć turbosmootha i zobacz co się będzie działo - później dodajesz cylinderki jako stelaż i w 5 min masz gotowe.
Bacry Napisano 19 Wrzesień 2014 Napisano 19 Wrzesień 2014 Ja podpowiem żeby zrobić to najpierw płaskie w widoku od góry a potem pociągnąć wierzchołki zewnętrzne.
Pleszer Napisano 21 Październik 2014 Napisano 21 Październik 2014 Gwiazdkowy wykrój + NURMS z iterations na 3 i pokombinować z edycją
Rekomendowane odpowiedzi