Napisano 22 Wrzesień 201410 l Hej, parę lat nic nie wrzucałem na maxa, dlatego czas to zmienić :) Wymodelowane w 3ds'ie, a wyrenderowane w Coronie. Cel: stock / turbosquid. Cheers! Edytowane 23 Wrzesień 201410 l przez naeq
Napisano 22 Wrzesień 201410 l Autor Dzięki, zajęło mi to parę dni (sam nie wiem ile dokładnie). Po przestudiowaniu tematu "jak to rośnie", zająłem się tematem "jak to ugryźć" ;)
Napisano 23 Wrzesień 201410 l Front? W testowych renderach znalazlby sie lepsze pracki, no ale coz...
Napisano 23 Wrzesień 201410 l Wszystko fajnie oprócz tego betonowego origami które nie wiem czym jest. No i jak wyżej, na fronta to jednak chyba trochę za mało.
Napisano 23 Wrzesień 201410 l Autor Dzięki za komentarze. Może nie nadaje się na fronta, ale cieszę się, że w ogóle ktoś o tym pomyślał :) Nie chciałem tam nic więcej dodawać, zależało mi na minimalizmie w treści i kompozycji.
Napisano 23 Wrzesień 201410 l Przyjemne w odbiorze, podoba mi się tez ta pajęczynka babiego lata, ładne
Napisano 24 Wrzesień 201410 l Bardzo ładne i delikatne to kwiecie! A render super, zazdroszczę umiejętności renderowania!