VA vis Napisano 27 Wrzesień 2014 Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Witam, wszystkich Przedstawiam ostatni nasz projekt nieco inny niż wizualizacja architektury. 3ds, vray, ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artzgodka Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 Bardzo ładne !!! DOF renderowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VA vis Napisano 4 Październik 2014 Autor Share Napisano 4 Październik 2014 artzgodka dzięki za pozytywną opinię, DOF renderowany, całość właściwie bez żadnej postprodukcji poza odrobiną kontrastu, którą mogłem poprawić w VFB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 4 Październik 2014 Share Napisano 4 Październik 2014 Bardzo pozytywnie, tylko to chromowane S prowadzące kulki strasznie krzywe/pogięte się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egahen Napisano 8 Październik 2014 Share Napisano 8 Październik 2014 Mnie też się bardzo podoba. Zastanawiam się tylko czy na elementach metalowych czasem nie ma przepaleń... ale to może być tylko mój monitor:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi