adek Napisano 9 Październik 2014 Napisano 9 Październik 2014 VideoCopilot i Andrew Kramer to nie tylko kursy After Effects. Andrew wraz ze swoim zespołem od jakiegoś czasu zajmuje się również tworzeniem oprogramowania. Pełna treść: Element 3D V2 - animacje 3D w After Effects
Traitor Napisano 9 Październik 2014 Napisano 9 Październik 2014 W afterze znacznie lepszy podglad z viewportu, niz w niejednym programie do 3D... WSTYD.
Azbesty Napisano 9 Październik 2014 Napisano 9 Październik 2014 bleeeeh jak masz 2 GPU np GTX 980/780ti/titan to w cycles se ustawiasz render i masz jeszcze lepiej xD Nie no ale kurde cool stuff. chyba zaczne używać aftera. nie ździwiłym się jakby przerzucili teraz viewport ten do photoshopa hahah
Traitor Napisano 9 Październik 2014 Napisano 9 Październik 2014 Mowie o tym, ze na przecietnej karcie jak widac mozna miec takie udogodnienie. Podobnie dziala Toolbag2, i nie wymaga titanow za 5-10tys zl, by miec ultra szybki, porzadny podglad.
Azbesty Napisano 9 Październik 2014 Napisano 9 Październik 2014 Mowie o tym, ze na przecietnej karcie jak widac mozna miec takie udogodnienie. Podobnie dziala Toolbag2, i nie wymaga titanow za 5-10tys zl, by miec ultra szybki, porzadny podglad. nie no wiadomo, ale za te 5-10k masz finalny render w real time :D Fajnie jakby można było unreala podłączyć do viewportu :D albo marmoseta
Monio Napisano 9 Październik 2014 Napisano 9 Październik 2014 No wstyd. Przecież takie rzeczy powinny się pojawiać w pierwszej kolejności w softach 3D. Jak na razie tylko maya i jej viewport2.0 są bliskie czegoś takiego jak w filmiku ale wydajność i stabilność jeszcze nie jest za dobra. Może w następnej wersji. Ja czekam co wymodzą devsi blendera. Niedawno zabrali się za całościowe przepisywanie viewportu. Na razie przyśpieszyli sculpt 4-krotnie, dodali DoFa i SSAO. Do takich efektów jak marmoset jeszcze bardzo daleko ale jestem dobrej myśli. To nie dodawanie nowych bajerów na przestarzałe fundamenty tylko wymiana całej architektury.
Rekomendowane odpowiedzi