Napisano 21 Październik 201410 l Borys Zajączkowski z 11bit studios, Marcin Przybyłowicz z CDProject RED, Paweł Pawlewski z Politechniki Poznańskiej, Konrad Czernik z Techlandu - to tylko kilku z pierwszoligowych przedstawicieli polskiego gamedevu, którzy potwierdzili swój udział w tegorocznym Zjeździe Twórców Gier. ZTG tradycyjnie już odbędzie się w ramach Poznań Game Arena, największych w Polsce Targów Gier i Rozrywki Multimedialnej trwających od 24 do 26 października 2014 r. w Poznaniu. Pełna treść: Zjazd Twórców Gier podczas PGA w Poznaniu już w ten weekend!
Napisano 21 Październik 201410 l Autor Dobre tematy wykładów. Sporo ich. Ta impreza nie było chyba kiedyś taka duża.
Napisano 21 Październik 201410 l ZTG wystartowało jako kilkuosobowy zlot dzieciaków robiących gry w GameMakerze. :)
Napisano 21 Październik 201410 l Autor Tak. Pamiętam. Kiedyś organizatorzy mailowali z prośbą o patronat medialny, skrobnięcie newsa. Teraz widzę to komercyjna impreza pełną gębą. Ale muszę przyznać, że ilość prelegentów robi wrażenie. Fajnie, że udało się połączyć dwie imprezy w jedną. Sam chętnie wybrałbym się na kilka wykładów.
Napisano 22 Październik 201410 l To może jakiś meeting w Poznaniu? Zawsze mogę przenocować kilka ciał w razie potrzeby.
Napisano 22 Październik 201410 l Będzie tam jakieś miejsce, gdzie można zostawić laptopa? Z tego co wiem, to jeśli raz się wejdzie to już nie można wyjść :)
Napisano 22 Październik 201410 l ilosc prelegentow robi wrazenie. Super, ze co takiego potrafiło się ładnie rozwinąć. Nie bardzo mam czas sie wybrac niestety.