adek Napisano 21 Październik 2014 Share Napisano 21 Październik 2014 Borys Zajączkowski z 11bit studios, Marcin Przybyłowicz z CDProject RED, Paweł Pawlewski z Politechniki Poznańskiej, Konrad Czernik z Techlandu - to tylko kilku z pierwszoligowych przedstawicieli polskiego gamedevu, którzy potwierdzili swój udział w tegorocznym Zjeździe Twórców Gier. ZTG tradycyjnie już odbędzie się w ramach Poznań Game Arena, największych w Polsce Targów Gier i Rozrywki Multimedialnej trwających od 24 do 26 października 2014 r. w Poznaniu. Pełna treść: Zjazd Twórców Gier podczas PGA w Poznaniu już w ten weekend! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 21 Październik 2014 Share Napisano 21 Październik 2014 Ja będę, bilety już zarezerwowane. Kto się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Październik 2014 Autor Share Napisano 21 Październik 2014 Dobre tematy wykładów. Sporo ich. Ta impreza nie było chyba kiedyś taka duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 21 Październik 2014 Share Napisano 21 Październik 2014 ZTG wystartowało jako kilkuosobowy zlot dzieciaków robiących gry w GameMakerze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Październik 2014 Autor Share Napisano 21 Październik 2014 Tak. Pamiętam. Kiedyś organizatorzy mailowali z prośbą o patronat medialny, skrobnięcie newsa. Teraz widzę to komercyjna impreza pełną gębą. Ale muszę przyznać, że ilość prelegentów robi wrażenie. Fajnie, że udało się połączyć dwie imprezy w jedną. Sam chętnie wybrałbym się na kilka wykładów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 22 Październik 2014 Share Napisano 22 Październik 2014 To może jakiś meeting w Poznaniu? Zawsze mogę przenocować kilka ciał w razie potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlethann Napisano 22 Październik 2014 Share Napisano 22 Październik 2014 Będzie tam jakieś miejsce, gdzie można zostawić laptopa? Z tego co wiem, to jeśli raz się wejdzie to już nie można wyjść :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Październik 2014 Share Napisano 22 Październik 2014 ilosc prelegentow robi wrazenie. Super, ze co takiego potrafiło się ładnie rozwinąć. Nie bardzo mam czas sie wybrac niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi