adek Napisano 23 Październik 2014 Napisano 23 Październik 2014 To już jutro! CD PROJEKT RED zaprezentuje nową wprowadzającą sekwencję wideo do ich nadchodzącej, osadzonej w otwartym świecie gry role-playing - Wiedźmina 3: Dziki Gon. Zobaczcie zajawkę! Pełna treść: Nowe intro Wiedźmina 3 już jutro!
czaaje Napisano 23 Październik 2014 Napisano 23 Październik 2014 Więc wyłączam internet i wracam za kilka dni(tygodni?) jak wszystko ucichnie. A tak na poważnie, to moim zdaniem intro powinno być oglądane podczas pierwszego uruchomienia gry, nie 3(?) miesiące przed premierą. Z jednej strony rozumiem CDPR i ich udane próby robienia hypu na W3, ale drugiej niektóre zagrywki mi się nie podobają. No, ale cóż, biznes rządzi się swoimi prawami.
Nezumi Napisano 23 Październik 2014 Napisano 23 Październik 2014 Ach te teasery zapowiedzi intra do nowego teasera (leaked! HD!) zapowiadajacego trailer do wstepu do produkcji... Bedzie to bedzie, dajcie znac. A tak to jest news o niczym. Reklamy reklamujace zapowiedzi do reklam. Blah!
adek Napisano 23 Październik 2014 Autor Napisano 23 Październik 2014 Gwoli ścisłości. Treść i tytuł nic nie mówią o tizerze. W newsie chodzi o przypomnienie o jutrzejszej konferencji. Jak zwiastun się pojawi na pewno napiszę, ale prawdę mówiąc ja sam o niej zapomniałem to taka przypominajka. Jutro w ogóle dobry dzień. Ambition też ma mieć jutro premierę. Tylko pytanie czy premiera oznacza też premierę w internecie. Tego nie wiadomo.
Nezumi Napisano 23 Październik 2014 Napisano 23 Październik 2014 Spoko, starzeje sie po prostu i smieszy mnie to wieczne "UWAGA! NIE PRZEGAP! SZYBKO! BADZ JEDNYM Z PIERWSZYCH! JUZ DZIS ROZBIJ NAMIOT NA MIEJSCU GDZIE ZA MIESIAC WYSWIETLA FILM! :D. Nie twoja wina ;) Bardzo chetnie obejrze ten filmek - intra do wiedzmina to klasa sma w sobie.
blukazs Napisano 23 Październik 2014 Napisano 23 Październik 2014 Jakoś nie mam problemu z obejrzeniem intra przed samą grą. Wyrobili się, wyszło pewnie fajnie, chcą się pochwalić. To że studio robiące grę ma opóźnienia.... nie ich wina : ] Ja tam chętnie obejrze, a jak z gierki nici to chociaż intro będzie ^^
Baggins Napisano 24 Październik 2014 Napisano 24 Październik 2014 Adek - tak Ambition tez bedzie w necie od razu. Jutro goracy dzien.
Reanimator Napisano 24 Październik 2014 Napisano 24 Październik 2014 To co robi nasz marketing nie jest niczym niezwyklym. Tak sie po prostu robi i juz. Blizzard z ostatnim cinematikiem zrobil podobnie. Was to wkurza, ja robie facepalma, ale na sprzedaz to wplywa, wiec chyba male ma to znaczenie:)
Rekomendowane odpowiedzi