Napisano 23 Październik 201410 l To już jutro! CD PROJEKT RED zaprezentuje nową wprowadzającą sekwencję wideo do ich nadchodzącej, osadzonej w otwartym świecie gry role-playing - Wiedźmina 3: Dziki Gon. Zobaczcie zajawkę! Pełna treść: Nowe intro Wiedźmina 3 już jutro!
Napisano 23 Październik 201410 l Więc wyłączam internet i wracam za kilka dni(tygodni?) jak wszystko ucichnie. A tak na poważnie, to moim zdaniem intro powinno być oglądane podczas pierwszego uruchomienia gry, nie 3(?) miesiące przed premierą. Z jednej strony rozumiem CDPR i ich udane próby robienia hypu na W3, ale drugiej niektóre zagrywki mi się nie podobają. No, ale cóż, biznes rządzi się swoimi prawami.
Napisano 23 Październik 201410 l Ach te teasery zapowiedzi intra do nowego teasera (leaked! HD!) zapowiadajacego trailer do wstepu do produkcji... Bedzie to bedzie, dajcie znac. A tak to jest news o niczym. Reklamy reklamujace zapowiedzi do reklam. Blah!
Napisano 23 Październik 201410 l Autor Gwoli ścisłości. Treść i tytuł nic nie mówią o tizerze. W newsie chodzi o przypomnienie o jutrzejszej konferencji. Jak zwiastun się pojawi na pewno napiszę, ale prawdę mówiąc ja sam o niej zapomniałem to taka przypominajka. Jutro w ogóle dobry dzień. Ambition też ma mieć jutro premierę. Tylko pytanie czy premiera oznacza też premierę w internecie. Tego nie wiadomo.
Napisano 23 Październik 201410 l Spoko, starzeje sie po prostu i smieszy mnie to wieczne "UWAGA! NIE PRZEGAP! SZYBKO! BADZ JEDNYM Z PIERWSZYCH! JUZ DZIS ROZBIJ NAMIOT NA MIEJSCU GDZIE ZA MIESIAC WYSWIETLA FILM! :D. Nie twoja wina ;) Bardzo chetnie obejrze ten filmek - intra do wiedzmina to klasa sma w sobie.
Napisano 23 Październik 201410 l Jakoś nie mam problemu z obejrzeniem intra przed samą grą. Wyrobili się, wyszło pewnie fajnie, chcą się pochwalić. To że studio robiące grę ma opóźnienia.... nie ich wina : ] Ja tam chętnie obejrze, a jak z gierki nici to chociaż intro będzie ^^
Napisano 24 Październik 201410 l To co robi nasz marketing nie jest niczym niezwyklym. Tak sie po prostu robi i juz. Blizzard z ostatnim cinematikiem zrobil podobnie. Was to wkurza, ja robie facepalma, ale na sprzedaz to wplywa, wiec chyba male ma to znaczenie:)