Im@ginner Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 w sumie wygląda przyjemnie, ale chyba dużo się nie narobiłeś i chyba nie tak wygląda morze, nie? tak troche jak plastik wygląda. Ale im dlużej patrzę tym bardziej mi się podoba :D
sikham Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 słabo Ci sie księżyc wkleił pozatym jakbyś dał trochew dofa i lekkiej mgiełki na horyzoncie efekt by był lepszy pozdro
zbuffer Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 Na jakiej planecie jest to morze?! :P bo na Ziemię mi to nie wygląda! gdyby nie księżyc (swoją drogą strasznie kiepski ten background) to bym pomyślał, że to jakieś jezioro z płynnym metanem na Tytanie albo coś w tym stylu... Sama woda prezentuje się dosyć kiepsko - horyzont prawie najjaśniejszy(odcina się od nieba - według mnie powinien się z nim zlewać!), jakaś taka sztuczna... Wiele to się chyba nie napracowałeś sądząc po szczegółowości...
Vorek Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 w sumie nic ciekawego..kompozycja leży (horyzont powinien być na 2/3 pracy) no i brakuje mgiełki. Woda wyszła trochę jak żel. pozdrawiam
mCh Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 łoj... horyzont trochę nie ten-teges, morze jakby zjadało niebo... ale _ZDECYDOWANIE_ masz predyspozycje do tworzenia klimatu i atmosferki, tylko jak na razie opanowania programu brak.
THE MANYSH TRAFO Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 nie ma tragedji ale pierwsze co sie rzuca w oczy to box który sie konczy na horyzącie i za nim jest przepasc dalej sprawa teksturek i swiatła no musisz sie nad tym jeszcze pobawic
skow Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Napisano 25 Wrzesień 2004 o dziwo to jest cylinder, nie box... jesli zas chodzi o swiatlo, to wyszlo na prawde dobrze, ale w wersji kolorowej, gdzie moze jest zielonkawe, a swiatlo slicznie zolte, ale przyznaje sie, ze poszedlem na latwizne, wlepiajac ksiezyc i gwiazdy, zamiast chmur i slonca... dzieki za wszystkie komentarze, poczekam jeszcze troche, moze ktos dopowie cos jeszcze, wtedy postaram sie poprawic prace na tyle, na ile mi umiejetnosci starczy...
chveti Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 dość fajne ;) ale horyzont jest bardzo płaski...za bardzo
Rekomendowane odpowiedzi