Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

w sumie wygląda przyjemnie, ale chyba dużo się nie narobiłeś i chyba nie tak wygląda morze, nie? tak troche jak plastik wygląda. Ale im dlużej patrzę tym bardziej mi się podoba :D

Napisano

Na jakiej planecie jest to morze?! :P bo na Ziemię mi to nie wygląda! gdyby nie księżyc (swoją drogą strasznie kiepski ten background) to bym pomyślał, że to jakieś jezioro z płynnym metanem na Tytanie albo coś w tym stylu...

Sama woda prezentuje się dosyć kiepsko - horyzont prawie najjaśniejszy(odcina się od nieba - według mnie powinien się z nim zlewać!), jakaś taka sztuczna...

Wiele to się chyba nie napracowałeś sądząc po szczegółowości...

Napisano

w sumie nic ciekawego..kompozycja leży (horyzont powinien być na 2/3 pracy) no i brakuje mgiełki. Woda wyszła trochę jak żel.

pozdrawiam

Napisano

łoj... horyzont trochę nie ten-teges, morze jakby zjadało niebo...

ale _ZDECYDOWANIE_ masz predyspozycje do tworzenia klimatu i atmosferki, tylko jak na razie opanowania programu brak.

Napisano

o dziwo to jest cylinder, nie box... jesli zas chodzi o swiatlo, to wyszlo na prawde dobrze, ale w wersji kolorowej, gdzie moze jest zielonkawe, a swiatlo slicznie zolte, ale przyznaje sie, ze poszedlem na latwizne, wlepiajac ksiezyc i gwiazdy, zamiast chmur i slonca... dzieki za wszystkie komentarze, poczekam jeszcze troche, moze ktos dopowie cos jeszcze, wtedy postaram sie poprawic prace na tyle, na ile mi umiejetnosci starczy...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności