Napisano 27 Październik 201410 l Hej, Nie żebym tworzył tylko loftowe sypialnie. Tym razem kuchnie. Powstały jakoś około 3-5 miesięcy temu. Pierwsza według mnie najlepsza :), reszta trochę gorsza. Renderowane oczywiście w Coronie :D. Mam nadzieję że jakaś w przypadła Wam do gustu. http://tomekmichalski.com/ p. Tomek
Napisano 27 Październik 201410 l Ładnie! Faktycznie obrazek nr 1 najlepszy;) Kuchnia #2 najsłabiej, ale wszystko trzyma poziom moim zdaniem. Jakie czasy renderów? Jedna uwaga dotycząca oświetlenia - o ile w 1. pracy takie "dramatyczne" oświetlenie wygląda fajnie, to przy ostatnich 3 obrazkach wydaje mi się że dobrze byłoby dorzucić jakąś kontrę z przeciwnej strony kadru. Wydaje mi się że fotograf ustawiałby tam co najmniej blendę albo inne sreberko.
Napisano 27 Październik 201410 l Autor dzięki za sugestię, Czasów Renderów dokładnych nie pamiętam bo renderowałem w wolnych chwilach(w każdej chwili mogłem wyłączyć exr się zapisywał, a następnie wczytywałem i renderowąło się dalej) format wszystkich renderów był a3. ale jakoś 10h i więcej :) zależy która kuchnia.