Napisano 8 Listopad 201410 l Witam Przedstawiam mój najnowszy projekt Honda Civic 6gen w stylu JDM Oczywiście zdrowa buda bez rdzy, felgi 16 cali a wszystko na air ride… Negatyw po 10°. Osoby lubiące JDM dostrzegą parę smaczków. Honda ma być nisko tak mówi pismo. Pozdrawiam! Więcej na Behance Edytowane 9 Październik 20159 l przez Szwadron
Napisano 14 Listopad 201410 l Autor Zupełnie identyczna, jak mojego kumpla! Podoba mi się! Wielkie dzięki Zabsko. Szkoda tylko że tak małe zainteresowanie projektem. No widocznie temat nie podszedł.
Napisano 11 Lipiec 20159 l Autor No ba! Ale w studio to nie bardzo, nie. Trzeba go dać na tor. Mówisz masz :)
Napisano 9 Październik 20159 l Autor Inspirowane nadchodzącym NFS 2015. Stara poczciwa Civic dostała poszerzenia firmy M&M Honda
Napisano 10 Październik 20159 l Render studyjny i ostatnia praca zdecydowanie najlepsze, ładna kolorystyka w ostatniej pracy! :)
Napisano 15 Październik 20159 l Autor Dwatysiącetrzynasty bardzo dziękuję za uznanie :) pozdrawiam serdecznie!