NecrosiS Napisano 23 Listopad 2014 Share Napisano 23 Listopad 2014 Witam Chciałbym się podzielić pracą przy której ostatnio dłubałem Większość w zbrushu i pare elementow w 3d studio. Render zbrush + postproces w pp mam nadzieje ze sie podoba pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 23 Listopad 2014 Share Napisano 23 Listopad 2014 Bardzo ładny bust. Winszuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illusion Napisano 23 Listopad 2014 Share Napisano 23 Listopad 2014 eeeh ohyda... :) zawsze wolałem go w chełmie. Poza tym praca zacna, chociaż jak dla mnie metal za mało metalowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 Super pracka, ale idealnie symetryczny, wiec to bym poprawil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trisquote Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 cudo! na pierwszy rzut oka naprawdę wgniata w fotel.Mam tę samą uwagę co kolega wyżej, praca jest za bardzo symetryczna, rzuca się to trochę w powiększeniu ale tak czy inaczej jest miazga ;)! gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 Zapytam tylko, detal robiles w HD czy na bardzo wysokim SubDiv ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NecrosiS Napisano 24 Listopad 2014 Autor Share Napisano 24 Listopad 2014 Dzieki wielkie za opinie i uwagi Zapytam tylko, detal robiles w HD czy na bardzo wysokim SubDiv ? :) SubDiv ale nie jest jakoś specjalnie wysoki. Główny mesh to jakie 12mln poly. Ze zbroja siatka i naszyjnikami wyszlo cos kolo 22mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach13 Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 Masakra, fajnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 26 Listopad 2014 Share Napisano 26 Listopad 2014 Siemka. Zacnie sporządzone :) Kościste kły i fajnie rozpięta skóra na głowie. Fajne zmarszczki i faktura skóry. Duża ekspresja jest widoczna ale jedynie na twarzy (tudzież paszczy przebrzydłej). Warto byłoby lekko zagrać pozą tej postaci (złamać symetrię o czym pisze JackTheRippy ). Przykładowo pierś pełna, uniesiona do przodu i lekko obrócona na bok i cofnięta wzgardliwie cała jaźwa nadałyby mocniejszego wyrazu. Pysio ma uuuuroczy gratuluje ukończenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi