Napisano 26 Listopad 201410 l Witam. Napotkałem na następujący problem i nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi: tworząc okno i umieszczając je na ścianie program nie łączy okna ze ścianą i nie wykonuje otworu na okno, co powinno się odbywać automatycznie. Co zrobić, żeby zaskoczyło? [ATTACH=CONFIG]97436[/ATTACH]
Napisano 26 Listopad 201410 l Powinno? :P To nie keczup laczacy automatycznie stworzone obiekty. Doszkól sie.
Napisano 26 Listopad 201410 l Kiedyś linkowanie okna ze ścianą pomagało. Nie wiem jak teraz, bo nie używam...
Napisano 26 Listopad 201410 l Powinno? :P To nie keczup laczacy automatycznie stworzone obiekty. Doszkól sie. http://knowledge.autodesk.com/support/3ds-max/learn-explore/caas/CloudHelp/cloudhelp/2015/ENU/3DSMax/files/GUID-73E5833B-C207-437A-9B3E-938296CE7107-htm.html no popatrz, jednak ma keczapować. a nie robi tego.
Napisano 26 Listopad 201410 l całe zycie w błedzie :( Jak zrobisz tutorial to porob screeny albo nawet nagraj, wiele osob chetnie by sie czegos takiego nauczylo.
Napisano 26 Listopad 201410 l Reynevan mylisz się Max ma taka funkcje w rysowaniu wall,em.Z mojej strony mogę powiedzieć Ci tylko tyle olej to jak najszybciej i rysuj splinem sciany.
Napisano 26 Listopad 201410 l Działa. Ale dobrze jest stosować "snap" przy wstawianiu okien lub drzwi. Możesz też zrobić okno obok ściany, później umieścić na swoim miejscu (okno musi być grubsze niż ściana) i dołączyć (select and link) do ściany. Będzie OK na 100%
Napisano 26 Listopad 201410 l Serio nie wiedzialem :( Przerobilem mnostwo tutoriali od modelowania przez rendering po podstawy aniamcji ale czegos takiego nie widziałem w zadnym. Recznie pewnie lepiej wiec nikt nie zaprzata sobie glowy czyms takim :P