Thunder Napisano 3 Grudzień 2014 Napisano 3 Grudzień 2014 (edytowane) Witam, dawno temu wymodelowałem głośniki JBL'a na speed modeling, postanowiłem je sobie zrenderować a oto efekty. max+corona BEHANCE Edytowane 3 Grudzień 2014 przez Thunder
Azbesty Napisano 3 Grudzień 2014 Napisano 3 Grudzień 2014 membranka trochę zamocny specular za ostry.
lukasz1330 Napisano 3 Grudzień 2014 Napisano 3 Grudzień 2014 Jest git Mati :D @Azbesty, niekoniecznie, miałem w swoich rękach dziesiątki różnych głośników, i zdarzały się takie jak Mati zrobił. Niemniej jednak lepsze w odbiorze by było gdyby miały mniej świecącą membranke.
Azbesty Napisano 3 Grudzień 2014 Napisano 3 Grudzień 2014 Jest git Mati :D @Azbesty, niekoniecznie, miałem w swoich rękach dziesiątki różnych głośników, i zdarzały się takie jak Mati zrobił. Niemniej jednak lepsze w odbiorze by było gdyby miały mniej świecącą membranke. siedzę w głośnikach dosyć :D bo muza to moje hobby. i nie spotkałem się żeby JBL kiedykolwiek miał tak bardzo wypolerowane membrany.
lukasz1330 Napisano 3 Grudzień 2014 Napisano 3 Grudzień 2014 Nie orientuje się jaka firma stosuje jakie głośniki, mówię tylko że można się spotkać z takimi ;)
Pawelkos Napisano 3 Grudzień 2014 Napisano 3 Grudzień 2014 siedzę w głośnikach dosyć :D bo muza to moje hobby. i nie spotkałem się żeby JBL kiedykolwiek miał tak bardzo wypolerowane membrany. Widocznie siedzisz niewystarczajaco dosyc... prosze bardzo JBL-e z bylszczaca membranka: i tu: Takze nie ma co generalizowac :]. A renderki bardzo ladne, fajne studio
Azbesty Napisano 3 Grudzień 2014 Napisano 3 Grudzień 2014 Ach nowe rarytasy. Teraz takie cuda. Ja to jestem miłośnikiem JBL 4xxx starych olbrzymów :P tam takich wynalazków nie przypominam sobię. Tak więc w takim razie nie mam żadnych uwag.
J|L Napisano 4 Grudzień 2014 Napisano 4 Grudzień 2014 bardzo fajane rendery! mimo wszystko bym zmiejszyl odbicie na membramie albo poprawil na nich kontrast pozdro
maciek.m Napisano 4 Grudzień 2014 Napisano 4 Grudzień 2014 bardzo ładnie :) olać te membrany zauważyłem dużo gorszy błąd :P dziurka na sróbki jest kanciata, za mały level wygładzenia !! :)
Rekomendowane odpowiedzi