Napisano 8 Grudzień 201410 l Ten Pan (Andrei Mikhalenko) przygotował świetną paczkę modeli (do komercyjnego użytku włącznie): https://www.behance.net/gallery/21797423/FREE-3D-Models-collection A tu mały preview: Powiedzmy temu Panu - Wielki dzięki na jego stronie Behance:)
Napisano 8 Grudzień 201410 l No super, szkoda tylko że jedynie z rozszerzeniem .max - może tak coś uniwersalnego?
Napisano 8 Grudzień 201410 l Autor No super, szkoda tylko że jedynie z rozszerzeniem .max - może tak coś uniwersalnego? No to pisz do tego Pana co tą paczkę przygotował. Jak do mnie ludzie piszą, to też swoje drzewka konwertuje na FBX'y czy OBJ i robię upload na bloga. Napisałem z dzięx'ami do tego kolesia, odpowiedział po paru minutach....skrobnij do niego na maila "[email protected]" . Myślę że się dogadacie! Pozdrawiam
Napisano 8 Grudzień 201410 l Autor Hej - ale ja sprawdziłem...tam jest link do wersji OBJ...ciężko go ominąć bo jest 4 linijki pod linkiem do max'owych modeli...spójrzcie na sam dół strony na behance, pod ostatim obrazkiem pokazującym modele z paczki (na tym obrazku są drzewka PINE 4, PINE 5, PINE 6).