Hris Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Ten Pan (Andrei Mikhalenko) przygotował świetną paczkę modeli (do komercyjnego użytku włącznie): https://www.behance.net/gallery/21797423/FREE-3D-Models-collection A tu mały preview: Powiedzmy temu Panu - Wielki dzięki na jego stronie Behance:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr7979 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 No super, szkoda tylko że jedynie z rozszerzeniem .max - może tak coś uniwersalnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hris Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 No super, szkoda tylko że jedynie z rozszerzeniem .max - może tak coś uniwersalnego? No to pisz do tego Pana co tą paczkę przygotował. Jak do mnie ludzie piszą, to też swoje drzewka konwertuje na FBX'y czy OBJ i robię upload na bloga. Napisałem z dzięx'ami do tego kolesia, odpowiedział po paru minutach....skrobnij do niego na maila "[email protected]" . Myślę że się dogadacie! Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sok Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 A jak juz sie dogadacie to koniecsnie daj znac :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hris Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 Hej - ale ja sprawdziłem...tam jest link do wersji OBJ...ciężko go ominąć bo jest 4 linijki pod linkiem do max'owych modeli...spójrzcie na sam dół strony na behance, pod ostatim obrazkiem pokazującym modele z paczki (na tym obrazku są drzewka PINE 4, PINE 5, PINE 6). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts