Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Hejka. Otwieram swoj膮 teczk臋, w kt贸rej chcia艂bym umieszcza膰 sw贸j "skill-progress". :) Przygod臋 rozpocz膮艂em w grudniu ubieg艂ego roku.

Primo wrzucam pierwsz膮 wykonan膮 scen臋 a ni偶ej kilka drobnych render贸w. 3Dsmax + V-ray. Wszystko pr贸cz tekstury diablo 3 wykonane przeze mnie.

6OEBeyRl.png

mYE8dBvl.png

B4Lxdo9l.jpg

Low-Poly. 3dmax + ddo.

Sw7ucKEl.png

Low-Poly: 3dmax + ddo + render w MarmosetT.

PqTP2wvl.png

LP: 3dmax + ddo,

sQ3I6IIl.png

Low-Poly ksi膮偶ki (30 dla du偶ych i 26 dla ma艂ych). Render v-ray/3dmax:

tumblr_nhesut6vBf1ruz52ro1_500.png

tumblr_nhesut6vBf1ruz52ro2_500.png

Edytowane przez Kord

• Odpowiedzi 4
  • Wy艣wietle艅 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szuka艂em modelu postaci Diablo ale skuma艂em 偶e to jest to to pude艂ko na biurku. ;) Bardzo za ciemny ten render.

Gdzie nie spojrzysz to rendery nocnych scen s膮 dodatkowo do艣wietlane, zazwyczaj mocnym niebieskim 艣wiat艂em z okna + dodatkowymi rzeczami jak lampki, 艣wieczki. Nie jest to realistyczne ale wygl膮da du偶o ciekawiej i czytelniej. Zobacz sobie np TEN kadr.

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki Monio. Rzeczywi艣cie postaram si臋 do艣wietli膰 scen臋, 偶eby poszczeg贸lne elementy by艂y bardziej wyra藕ne. Bardzo inspiruj膮cy obraz. :)

Napisano
  • Autor

Ma艂y update. Ostatnio mam crunch w pracy, wi臋c idzie wolniej, ale staram si臋 przynajmniej chwil臋 dziennie po艣wi臋ci膰.

#Uda艂o mi si臋 sko艅czy膰 z DigitalTutorsowym tutkiem. B臋d臋 bardzo wdzi臋czny za ocen臋 siatki, bo mam wra偶enie, 偶e jest brudna. : P

A4ecEH6l.png

lLSvLN9l.png

#Bonusowo wieszak na ubrania. Eksperymentowa艂em z Quixel Suite. :) 300 poly.

R8D420kl.png

Napisano

Plecak wygl膮da jak plecak wi臋c jest raczej dobrze:D

Swoj膮 drog膮, te偶 mam zamiar wykupi膰 abonament na digitaltutors jako i偶 jestem pocz膮tkuj膮cy i moje pytanie do Ciebie, jakie wra偶enia po kursie?:D dobrze ucz膮?

Edytowane przez Ottom

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci