Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hejka. Otwieram swoją teczkę, w której chciałbym umieszczać swój "skill-progress". :) Przygodę rozpocząłem w grudniu ubiegłego roku.

Primo wrzucam pierwszą wykonaną scenę a niżej kilka drobnych renderów. 3Dsmax + V-ray. Wszystko prócz tekstury diablo 3 wykonane przeze mnie.

6OEBeyRl.png

mYE8dBvl.png

B4Lxdo9l.jpg

Low-Poly. 3dmax + ddo.

Sw7ucKEl.png

Low-Poly: 3dmax + ddo + render w MarmosetT.

PqTP2wvl.png

LP: 3dmax + ddo,

sQ3I6IIl.png

Low-Poly książki (30 dla dużych i 26 dla małych). Render v-ray/3dmax:

tumblr_nhesut6vBf1ruz52ro1_500.png

tumblr_nhesut6vBf1ruz52ro2_500.png

Edytowane przez Kord

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szukałem modelu postaci Diablo ale skumałem że to jest to to pudełko na biurku. ;) Bardzo za ciemny ten render.

Gdzie nie spojrzysz to rendery nocnych scen są dodatkowo doświetlane, zazwyczaj mocnym niebieskim światłem z okna + dodatkowymi rzeczami jak lampki, świeczki. Nie jest to realistyczne ale wygląda dużo ciekawiej i czytelniej. Zobacz sobie np TEN kadr.

Napisano
  • Autor

Dzięki Monio. Rzeczywiście postaram się doświetlić scenę, żeby poszczególne elementy były bardziej wyraźne. Bardzo inspirujący obraz. :)

Napisano
  • Autor

Mały update. Ostatnio mam crunch w pracy, więc idzie wolniej, ale staram się przynajmniej chwilę dziennie poświęcić.

#Udało mi się skończyć z DigitalTutorsowym tutkiem. Będę bardzo wdzięczny za ocenę siatki, bo mam wrażenie, że jest brudna. : P

A4ecEH6l.png

lLSvLN9l.png

#Bonusowo wieszak na ubrania. Eksperymentowałem z Quixel Suite. :) 300 poly.

R8D420kl.png

Napisano

Plecak wygląda jak plecak więc jest raczej dobrze:D

Swoją drogą, też mam zamiar wykupić abonament na digitaltutors jako iż jestem początkujący i moje pytanie do Ciebie, jakie wrażenia po kursie?:D dobrze uczą?

Edytowane przez Ottom