Napisano 6 Styczeń 201510 l Hejka. Otwieram swoją teczkę, w której chciałbym umieszczać swój "skill-progress". :) Przygodę rozpocząłem w grudniu ubiegłego roku. Primo wrzucam pierwszą wykonaną scenę a niżej kilka drobnych renderów. 3Dsmax + V-ray. Wszystko prócz tekstury diablo 3 wykonane przeze mnie. Low-Poly. 3dmax + ddo. Low-Poly: 3dmax + ddo + render w MarmosetT. LP: 3dmax + ddo, Low-Poly książki (30 dla dużych i 26 dla małych). Render v-ray/3dmax: Edytowane 12 Styczeń 201510 l przez Kord
Napisano 6 Styczeń 201510 l Szukałem modelu postaci Diablo ale skumałem że to jest to to pudełko na biurku. ;) Bardzo za ciemny ten render. Gdzie nie spojrzysz to rendery nocnych scen są dodatkowo doświetlane, zazwyczaj mocnym niebieskim światłem z okna + dodatkowymi rzeczami jak lampki, świeczki. Nie jest to realistyczne ale wygląda dużo ciekawiej i czytelniej. Zobacz sobie np TEN kadr.
Napisano 6 Styczeń 201510 l Autor Dzięki Monio. Rzeczywiście postaram się doświetlić scenę, żeby poszczególne elementy były bardziej wyraźne. Bardzo inspirujący obraz. :)
Napisano 12 Styczeń 201510 l Autor Mały update. Ostatnio mam crunch w pracy, więc idzie wolniej, ale staram się przynajmniej chwilę dziennie poświęcić. #Udało mi się skończyć z DigitalTutorsowym tutkiem. Będę bardzo wdzięczny za ocenę siatki, bo mam wrażenie, że jest brudna. : P #Bonusowo wieszak na ubrania. Eksperymentowałem z Quixel Suite. :) 300 poly.
Napisano 24 Styczeń 201510 l Plecak wygląda jak plecak więc jest raczej dobrze:D Swoją drogą, też mam zamiar wykupić abonament na digitaltutors jako iż jestem początkujący i moje pytanie do Ciebie, jakie wrażenia po kursie?:D dobrze uczą? Edytowane 24 Styczeń 201510 l przez Ottom