Napisano 11 Styczeń 201510 l Cześć, jestem w trakcie tworzenia wizualizacji do mieszkania. Na wstępie piszę że mam maluśkie doświadczenie z tym tematem, i staram się rozwinąć w temacie. Projekt 3D służy mi do szablonu realizacji i konceptu dla własnego użytku. Działam w Cinema 4D + Vray + Photoshop. Zacznę od całej elewacji widokiem z góry: Podgląd renderu łazienki, nie jest skończona. Tutaj kuchnia, w trakcie realizacji, brakuje jeszcze paru rzeczy i muszę podmienić, bo raczej pod okapem nie może być pralki :D Przepraszam za wielkość renderów, ale mam mało czasu, postaram się wieczorem coś zarzucić o większej wielkości z poprawkami. Pozdrawiam i zachęcam do udziału w temacie :) Edytowane 13 Styczeń 201510 l przez Kir4
Napisano 16 Styczeń 201510 l 1)Uchwyt w szafce nad pochłaniaczem musi być na dole bo go nie złapiesz. (i raczej nie otwierasz w dół? ;) ) 2)Szuflady w górnych szafkach w sumie bezużyteczne - za wysoko 3)Nerwica Cię weźmie przy tak małym zlewie 4)Szafki dolne to 90? Spokojnie wejdzie tam większy zlew i fajnie byłoby go przerzucić na drugą stronę - będziesz miał blat roboczy obok lodówki co znacznie ułatwia życie
Napisano 17 Styczeń 201510 l Czajnik bardzo fajny i fajne ujecie jedyne co psuje odbiór to ząbkowanie krawędzie na tym ujęciu chyba masz za mocny filtr aa dany