adek Napisano 26 Styczeń 2015 Napisano 26 Styczeń 2015 Nowy zwiastun promujący grę MMORPG The Elder Scrolls Online (trailer 4) od Blur Studio. Pełna treść: The Elder Scrolls Online - czwarty zwiastun
Tazio Napisano 27 Styczeń 2015 Napisano 27 Styczeń 2015 Moim zdaniem najslabszy ze wszystkich. Wyglada jakby nie bylo pomyslu na to. Poprzednie mi sie podobaly.
mookie Napisano 27 Styczeń 2015 Napisano 27 Styczeń 2015 Ja rozumiem, że to twardziele i powieka im nie zadrży nawet w czasie walki na śmierć i życie, ale ten brak mimiki twarzy jest rażący, dwie walczące ze sobą kukły, zero emocji.
michalz00 Napisano 27 Styczeń 2015 Napisano 27 Styczeń 2015 A mnie się spodobało najbardziej z tych dotychczasowych :P Dużo fajnych zbliżeń na oczy. Mega wypas.
rice Napisano 27 Styczeń 2015 Napisano 27 Styczeń 2015 to zapowiedz przejscia na model darmowy? świetnie to wygląda ps.jakos tak dziwnie wysmarkał nosa
veri_jr Napisano 28 Styczeń 2015 Napisano 28 Styczeń 2015 Czy oni w tych superepickich filmikach muszą zawsze elementy architektury robić z wafelków? A tak poza tym, to naprawdę pięknie.
Rekomendowane odpowiedzi