Raven Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 Witam. Ostatni obiekcik jaki wyprodukowałem. Pozdrawiam.
KLICEK Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 ladny :) ehe podoba mi sie texturka slomy ale ta ktora wystaje z bokow... Ogolnie przyzwoicie.
ftorek Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 dobre - moze nie olsniewajace ale dobre mi troche nie pasuja deski na scianach - jakos mam wrazenie ze powinny byc to potezniejsze bale
_michal Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Chata jak sie patrzy :) Może od czasu do czasu pokazałbyś texturkę? I powiedz jakieś szczegóły - polycount, jaka duża tex? edit: Klicek - zajeb..sty avatar :)
RK Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 IMHO trochę nieproporcjonalne- wygląda bardziej na małą budkę niż na chatę (jak do tego komina doczepisz piec to w środku bardzo mizernie z miejscem będzie) chociaż to kwestia gustu. Ładna słoma.
Raven Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Napisano 29 Wrzesień 2004 Z założenia miała to być mała chatka (taka samotnia) drwala lub rybaka. Wielkość chaty (ścian) 440x640, wysokość drzwi 200). Odrzwia są wyższe niż w rzeczywistości lecz nie bedziemy robic schylania się postaci żeby mogła wejść :), i to mogło zaburzyc proporcje.
RK Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Rozumiem- wymogi enginu. A gdyby ją trochę "omszyć" ? Bo bez żadnych brudów jest trochę sterylna...
Rekomendowane odpowiedzi