kslomins Napisano 19 Luty 2015 Napisano 19 Luty 2015 Witam mam pytanie jaki to program? Poniżej załączam zdjęcia
olaf Napisano 19 Luty 2015 Napisano 19 Luty 2015 po prostu zapłać te 100pln za aranżacje i nie kombinuj :)
kslomins Napisano 19 Luty 2015 Autor Napisano 19 Luty 2015 ? Nie planuje nikomu płacic. Jestem studentką Architektury...
Traitor Napisano 19 Luty 2015 Napisano 19 Luty 2015 Moze byc to kazdy program, ale pewnie to zwykly Sketchup
kslomins Napisano 19 Luty 2015 Autor Napisano 19 Luty 2015 Aha dzieki tak myslałam ale nie wiedziałam ze sketch up ma takie możliwości renderujące :)
wajktor Napisano 19 Luty 2015 Napisano 19 Luty 2015 sketchup ma nie gorsze możliwości niż 3ds max. Bo sketchup to program do modelowania, renderuje się silnikiem zewnętrznym np. vrayem, zaimplementowanym do programu.
1pudel Napisano 20 Luty 2015 Napisano 20 Luty 2015 umiejętności i biblioteka tego człowieka co to robił, nic więcej :)
skalpel3d Napisano 20 Luty 2015 Napisano 20 Luty 2015 wajktor chyba troszkę na wyrost porównałeś ze sobą te dwa programy :) A wnętrze wygląda albo na sketchupa , albo na archicada i w obu przypadkach jeśli chodzi o poziom renderingu dosyć to kiepsko wypadło w porównaniu do tego co oferują silniki renderujące takie jak vray czy cinerender a które są albo w formie pluginu do sketchepu (vray) albo na fabrycznym wyposażeniu jak cinerender w w Archicadzie 18
wajktor Napisano 20 Luty 2015 Napisano 20 Luty 2015 Miałem oczywiście na myśli możliwości renderujące (które są głownie zależne od silnika). 3ds max jako program, ze swoim ogromnym wachlarzem możliwości, bije oczywiście prostego w obsłudze sketch up'a.
Rekomendowane odpowiedzi