kolegaalek Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Nie wiem, czy to wypali- jak nie to skasuję ten wątek- w każdym razie chodzi o to, żeby narysować siebie i dodać do jednego rysunka a la zdjęcie rodzinne. Prawdopodobnie ja zająłbym się składaniem tego wszystkiego. Proponuję, żeby mający charakterystyczny styl [np. little nija, jeden ze stylów (ten komiksowy) druga] rysowali siebie w ten sposób, autoportret może być też powiązany z avatarem. Jak ktoś nie umie się narysować (tak jak ja) niech zrobi overpainting] mój autoportret( jeszcze go poprawię)
Mkaszpir Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Bardzo dobry pomysł, proponuje żeby oprócz tego przesyłać, lub dawać linki do wersji z warstwami np w photoshopie, gdzie będzie na osobnej warstwie gotowy rysunek. W ten sposób będzie ci łatwiej wszystko później skleić, a nie powiedzmy wycinać. :D
kolegaalek Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 czy ja wiem, chyba wystazy,że na białym tle to se wandem wytnę- psd cholernie dużo zajmują:(
Mkaszpir Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Masz rację, najprostsze rozwiązania są najlepsze :D
Marcin Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 :P a to ja wgryzajacy sie w to forum ;) odrazu zaznaczam ze z grafa 2d oprócz robienia textur nie mialem nic wspolnego :P (wszystko myszką recznie , widac z reszta bo krzywo) :P robione rozjasniaczem na warstwie z podkladem (zdjecie + screen)
KLICEK Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 cgtalk ... tralala :) pomysl ciekawie zkopiowany , ale moze wypali , tak czy inaczej postaram sie wrzucic i siebie.
harseisis Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 to ja. daję 2 wersje jakbyś miał problemy z kompozycją :P disclaimer : nie, nie jestem skatem. nie jestem też superbohaterem.
Aduch Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 A tu ja. Poza do portretu rodzinnego. Oczywiście dla potrzeb portretu możesz na transparencie wpisać co zechcesz. Np. pozdrowić babcię, psa burka czy kogo tam chcesz ;-p Albo wpisać "solidarność".
Aduch Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 Czemu jeszcze tak mało? Więcej portretów !!!
kolegaalek Napisano 1 Październik 2004 Autor Napisano 1 Październik 2004 Prsiłem, żeby dawać na białym tle, grrrr, no nic utnę to.Marcin,klicek i everyman- dajcie całą postać, a nie fragment. klicek- o cgtalk nic nie wiedziałem, a dowiedziałem się od kaszpira po fakcie:)
Chris Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 Widocznie mało kto wszystko czyta :) Jak będe miał czas to coś wrzucę
gsOne Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 Nie do konca wygladam tak jak on, ale olać ;]
KLICEK Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 gsOne podoba mi sie :) Chris nie pekaj czytamy czytamy ...
everyman Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 oj panie kolego ale ma pan wymagania ;-p tez czytam no moze przewaznie czytam ;-) ok to tak siebie zaspeedowalem jeszcze raz - tym razem w calosci ;-p i w troche innej (pokretnej) komiksowej formie ;-] pozdro
gsOne Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 czyzby scooby? :d cos mi tak przypomina postac z ten kreskowki :p mam racje?:>
everyman Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 nie scooby ale mialo byc wlasnie w takim stylu ;-) hah teraz jak patrze rzeczywiscie widac podobienstwo... widocznie robiac kreskowke wzorowali sie na jakiejs mojej fotce ;-p
KLICEK Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 to wrzucam teraz i siebie :) tym razem cala postac jeszcze sie zastanawiam nad pokolorowaniem :) Teraz jakos bardziej podobny do mnie :>
gsOne Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 Klicek, tamta pracka bardziej mi sie podobala- twarz podobna do larrego :) .Nie wiem jak wygladasz, wiec ciezko na temat podobienstwa mi mowic.. pozdrawiam
Salvator Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 klicek, mnie interesuje co tam za skrzydełka ci wyrastają z pleców :>
KLICEK Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 klicek, mnie interesuje co tam za skrzydełka ci wyrastają z pleców :> myslalem ze to oczywiste :))
Chris Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 No a to ja... Kulfer, czytaj topic. Rysunek ma przedstawiać "całego Ciebie" na białym tle. Podkoniec wszystkie rysunki zostaną złączone w całość i powstanie takie jakby zdjęcie grupowe.. Pozdro!
Conrad Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 OK, sorka, głowe wytne i coś tam dorobię ;) Mam nadzieję że do konca jescze troche daleko. PS. MArcin też zrobił tylko głowę i coś tam i nie było problemu.
Rekomendowane odpowiedzi