Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem, czy to wypali- jak nie to skasuję ten wątek- w każdym razie chodzi o to, żeby narysować siebie i dodać do jednego rysunka a la zdjęcie rodzinne. Prawdopodobnie ja zająłbym się składaniem tego wszystkiego. Proponuję, żeby mający charakterystyczny styl [np. little nija, jeden ze stylów (ten komiksowy) druga] rysowali siebie w ten sposób, autoportret może być też powiązany z avatarem. Jak ktoś nie umie się narysować (tak jak ja) niech zrobi overpainting]

mój autoportret( jeszcze go poprawię)

jaij.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo dobry pomysł, proponuje żeby oprócz tego przesyłać, lub dawać linki do wersji z warstwami np w photoshopie, gdzie będzie na osobnej warstwie gotowy rysunek. W ten sposób będzie ci łatwiej wszystko później skleić, a nie powiedzmy wycinać. :D

Napisano

:P

a to ja wgryzajacy sie w to forum ;)

odrazu zaznaczam ze z grafa 2d oprócz robienia textur nie mialem nic wspolnego :P (wszystko myszką recznie , widac z reszta bo krzywo) :P

robione rozjasniaczem na warstwie z podkladem (zdjecie + screen)

stick%20kopia.jpg

Napisano

A tu ja. Poza do portretu rodzinnego. Oczywiście dla potrzeb portretu możesz na transparencie wpisać co zechcesz. Np. pozdrowić babcię, psa burka czy kogo tam chcesz ;-p Albo wpisać "solidarność".

Napisano

Prsiłem, żeby dawać na białym tle, grrrr, no nic utnę to.Marcin,klicek i everyman- dajcie całą postać, a nie fragment.

klicek- o cgtalk nic nie wiedziałem, a dowiedziałem się od kaszpira po fakcie:)

Napisano

oj panie kolego ale ma pan wymagania ;-p

tez czytam no moze przewaznie czytam ;-)

ok to tak siebie zaspeedowalem jeszcze raz - tym razem w calosci ;-p i w troche innej (pokretnej) komiksowej formie ;-]

pozdro

Napisano

nie scooby ale mialo byc wlasnie w takim stylu ;-)

hah teraz jak patrze rzeczywiscie widac podobienstwo... widocznie robiac kreskowke wzorowali sie na jakiejs mojej fotce ;-p

Napisano

Klicek, tamta pracka bardziej mi sie podobala- twarz podobna do larrego :) .Nie wiem jak wygladasz, wiec ciezko na temat podobienstwa mi mowic.. pozdrawiam

Napisano
No a to ja...

Kulfer, czytaj topic. Rysunek ma przedstawiać "całego Ciebie" na białym tle.

Podkoniec wszystkie rysunki zostaną złączone w całość i powstanie takie jakby zdjęcie grupowe..

Pozdro!

Napisano

OK, sorka, głowe wytne i coś tam dorobię ;)

Mam nadzieję że do konca jescze troche daleko.

PS. MArcin też zrobił tylko głowę i coś tam i nie było problemu.