Napisano 30 Wrzesień 200420 l Nie wiem, czy to wypali- jak nie to skasuję ten wątek- w każdym razie chodzi o to, żeby narysować siebie i dodać do jednego rysunka a la zdjęcie rodzinne. Prawdopodobnie ja zająłbym się składaniem tego wszystkiego. Proponuję, żeby mający charakterystyczny styl [np. little nija, jeden ze stylów (ten komiksowy) druga] rysowali siebie w ten sposób, autoportret może być też powiązany z avatarem. Jak ktoś nie umie się narysować (tak jak ja) niech zrobi overpainting] mój autoportret( jeszcze go poprawię)
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Bardzo dobry pomysł, proponuje żeby oprócz tego przesyłać, lub dawać linki do wersji z warstwami np w photoshopie, gdzie będzie na osobnej warstwie gotowy rysunek. W ten sposób będzie ci łatwiej wszystko później skleić, a nie powiedzmy wycinać. :D
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Autor czy ja wiem, chyba wystazy,że na białym tle to se wandem wytnę- psd cholernie dużo zajmują:(
Napisano 30 Wrzesień 200420 l :P a to ja wgryzajacy sie w to forum ;) odrazu zaznaczam ze z grafa 2d oprócz robienia textur nie mialem nic wspolnego :P (wszystko myszką recznie , widac z reszta bo krzywo) :P robione rozjasniaczem na warstwie z podkladem (zdjecie + screen)
Napisano 30 Wrzesień 200420 l cgtalk ... tralala :) pomysl ciekawie zkopiowany , ale moze wypali , tak czy inaczej postaram sie wrzucic i siebie.
Napisano 30 Wrzesień 200420 l to ja. daję 2 wersje jakbyś miał problemy z kompozycją :P disclaimer : nie, nie jestem skatem. nie jestem też superbohaterem.
Napisano 30 Wrzesień 200420 l A tu ja. Poza do portretu rodzinnego. Oczywiście dla potrzeb portretu możesz na transparencie wpisać co zechcesz. Np. pozdrowić babcię, psa burka czy kogo tam chcesz ;-p Albo wpisać "solidarność".
Napisano 1 Październik 200420 l Autor Prsiłem, żeby dawać na białym tle, grrrr, no nic utnę to.Marcin,klicek i everyman- dajcie całą postać, a nie fragment. klicek- o cgtalk nic nie wiedziałem, a dowiedziałem się od kaszpira po fakcie:)
Napisano 1 Październik 200420 l Widocznie mało kto wszystko czyta :) Jak będe miał czas to coś wrzucę
Napisano 2 Październik 200420 l oj panie kolego ale ma pan wymagania ;-p tez czytam no moze przewaznie czytam ;-) ok to tak siebie zaspeedowalem jeszcze raz - tym razem w calosci ;-p i w troche innej (pokretnej) komiksowej formie ;-] pozdro
Napisano 2 Październik 200420 l czyzby scooby? :d cos mi tak przypomina postac z ten kreskowki :p mam racje?:>
Napisano 2 Październik 200420 l nie scooby ale mialo byc wlasnie w takim stylu ;-) hah teraz jak patrze rzeczywiscie widac podobienstwo... widocznie robiac kreskowke wzorowali sie na jakiejs mojej fotce ;-p
Napisano 2 Październik 200420 l to wrzucam teraz i siebie :) tym razem cala postac jeszcze sie zastanawiam nad pokolorowaniem :) Teraz jakos bardziej podobny do mnie :>
Napisano 2 Październik 200420 l Klicek, tamta pracka bardziej mi sie podobala- twarz podobna do larrego :) .Nie wiem jak wygladasz, wiec ciezko na temat podobienstwa mi mowic.. pozdrawiam
Napisano 2 Październik 200420 l klicek, mnie interesuje co tam za skrzydełka ci wyrastają z pleców :>
Napisano 2 Październik 200420 l klicek, mnie interesuje co tam za skrzydełka ci wyrastają z pleców :> myslalem ze to oczywiste :))
Napisano 3 Październik 200420 l No a to ja... Kulfer, czytaj topic. Rysunek ma przedstawiać "całego Ciebie" na białym tle. Podkoniec wszystkie rysunki zostaną złączone w całość i powstanie takie jakby zdjęcie grupowe.. Pozdro!
Napisano 3 Październik 200420 l OK, sorka, głowe wytne i coś tam dorobię ;) Mam nadzieję że do konca jescze troche daleko. PS. MArcin też zrobił tylko głowę i coś tam i nie było problemu.