NuttyART Napisano 8 Marzec 2015 Share Napisano 8 Marzec 2015 Cześć. Ostatnio natrafiłem na serial animowany "Transformers: Robots in Disguise" i bardzo zaintrygował mnie styl, w którym są zaanimowane postacie. Transformersy sprawiają wrażenie jakby były 2D, tyczy się to zarówno renderingu jak i samych ruchów. Czy ktoś wie w jaki sposób uzyskać taką animacje postaci ? Są to po prostu klatki za kluczowane w jakiś nietypowy sposób czy może za takim wrażeniem stoi odpowiednie ustawienie renderu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 8 Marzec 2015 Share Napisano 8 Marzec 2015 taki styl renderingu. to są normalne modele 3D.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Marzec 2015 Share Napisano 8 Marzec 2015 no musieli sobie przygotować jakiś flow pod to. Mało klatek na sekunde, chaotyczne ruchy jak w animacjach 2d. Niezły fejk z tym 3d, fajnie to opracowali, nie połapałbym się w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 8 Marzec 2015 Share Napisano 8 Marzec 2015 no musieli sobie przygotować jakiś flow pod to. Mało klatek na sekunde, chaotyczne ruchy jak w animacjach 2d. Niezły fejk z tym 3d, fajnie to opracowali, nie połapałbym się w sumie. myślę że z automatu mają robione czasówki na krzywych. animacji... skryptem jakimś pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi