Napisano 10 Marzec 201510 l Oprogramowanie: Autodesk Maya. Czy ucząc się z Digital-Turors jestem w stanie osiągnąć poziom wyższy niż podstawowy jeśli chodzi o operowanie wyżej wymienionym programem? Chodzi mi o to czy przy pomocy Digital-Tutors nabędę wiedzę wystarczającą do pracy w normalnej firmie np jako modelarz 3D bądź animator?
Napisano 10 Marzec 201510 l Digital tutors nauczy Cie operowania programem do poziomu w ktorym bedziesz w stanie robić coś sam. To jak to wykorzystasz zależy wyłączenie od Ciebie.
Napisano 10 Marzec 201510 l To nie jest tak, że musisz znać całe oprogramowanie:) jako modelarz będziesz korzystał tylko z części oprogramowania. najważniejsze są podstawowe funkcje programu. Możesz z pewnością tego nauczyć się przeszukując Youtube i różne fora. Lecz jeśli możesz pozwolić sobie na zakup subskrypcji na DT to nie wahał bym się, nauczą Cie oni podstaw + jak użyć tej wiedzy podstawowej w różnych sytuacjach, do tego może kilka tricków. Przyśpieszy to trochę czas nauki:) Wiem bo miałem okazje obejrzeć kilka tutoriali z tamtej strony. Podsumowując... Jeśli masz możliwość inwestycji, to inwestuj w siebie i zakup tą subskrypcje:) oszczędzisz trochę czasu na szukanie tutoriali i zastanawianie się nad tym jak możesz użyć tej opcji albo tamtej:) OSTRZEGAM ŻE NIE JESTEM ŻADNYM PRO, UCZE SIĘ DOPIERO MIESIĄC, DZIELĘ SIĘ TU JEDYNIE MOIMI PRZEMYŚLENIAMI NA TEN TEMAT Pozdrawiam i życzę powodzenia:)