Sebazx6r Napisano 13 Marzec 2015 Share Napisano 13 Marzec 2015 Wykonałem ostatnio taki portret. Wrzucam bez i z postprodukcją. Soft. Mudbox, Maya, Vray, Yeti. Z przyczyn technicznych włosy z yetiego przekonwertowane na krzywe i wyrenderowane jako n-hair. Post w Gimpie. Czysty render: Post: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 15 Marzec 2015 Autor Share Napisano 15 Marzec 2015 Przyznam ,że bust przeszedł dość sporo transformacji. Możliwe ,że ciut można aby go było poszerzyć, chociażby dla porówniania. Mam jeszcze z inna wersja twarzy i też dość szerokiego w barach. Ale ogólne odczucie podoba się czy nie ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucsoniuss Napisano 20 Marzec 2015 Share Napisano 20 Marzec 2015 zrob z niego jakiegos wojownika albo gladiatora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trina Napisano 23 Marzec 2015 Share Napisano 23 Marzec 2015 generalnie koleś jest świetny (bardzo realistyczny), tylko brwi jakoś mi do niego nie pasują. taki drobiazg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 24 Marzec 2015 Autor Share Napisano 24 Marzec 2015 hej dzięki. Postać robię w tzw. wolnym czasie w pracy. Do brwi i irokeza użyłem Yetiego. Niestety z przyczyn technicznych są przekonwertowane na krzywe i następnie wyrenderowane jako nhair. Jak tylko zostanie naprawione Yeti z V-rayem w prac postaram się przeliczyć jeszcze raz. Może do tego czasu xD będzie już Arnold. W między czasie już trochę bardziej nauczyłem się czesania w Yetim więc może go uczeszę jeszcze raz. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 26 Marzec 2015 Share Napisano 26 Marzec 2015 Bardzo dobre! skadruj go troche wyzej ucinajac wiecej dolu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 29 Marzec 2015 Autor Share Napisano 29 Marzec 2015 Dzięukuje. Nie krępuj się przytnij i pokaż, bo nie wiem o który render chodzi :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi