jareksen Napisano 31 Marzec 2015 Napisano 31 Marzec 2015 Witam. Dziś prezentuję wizualizację kuchni. Całość przygotowana w 3ds Max + Vray + Photoshop Cenne uwagi i rady mile widziane.
W Art Napisano 31 Marzec 2015 Napisano 31 Marzec 2015 Ogólnie przyjemnie wizki. Zachwiane są mocno proporcje niektórych elementów, a w szególności tego zestawu wiszącego nad garnkami. Te chochelki są takie , że można by całe ziemniaki chyba na raz wybrać z garnka :) i ten ręcznik też jakoś mi tam nie pasuje. Trochę ziarno się robi, można by podciągnąć ustawienia. Za oknem coś można by wstawić w tym widoku od frontu. Co do projektu to nie widzą mi się te półki po lewej , ja osobiście bym dosunął stół do ściany i tylko coś rzucił na ścianę. Aaa i te kafelki to jednak bym trochę wyrównał bo tu jednak wyglądają tak jakby miały zaraz odpaść.
RobertFilip Napisano 4 Kwiecień 2015 Napisano 4 Kwiecień 2015 Moją uwagę przykuła niedoróbka w postpro przy źdźbłach w wazonikach, półka po lewej, czwarte ujęcie. Jeżeli chodzi o kafelki to wywarły na mnie pozytywne wrażenie. Stół w kuchni trochę za bardzo odbija. Co do reszty zgadzam się z kolegą wyżej :).
skalpel3d Napisano 5 Kwiecień 2015 Napisano 5 Kwiecień 2015 Dopracuj materiały niektóra maja odbicia prawie lustrzane i nienaturalnie to wygląda (drewno na stole , materiał wylewki kuchennej znacznie ładniej by się prezentował materiał satynowy chrom, warto też jeśli już dajesz materiał metaliczny popracować nad współczynnikiem anisotropy , materiały na piekarniku i mikrofali tez są do poprawki nie wyglądają na metaliczne tylko plastikowe.
naetka Napisano 8 Kwiecień 2015 Napisano 8 Kwiecień 2015 samo wnętrze jest ciekawe i ładne. lubię takie przestronne i jasne pomieszczenia. ta mozaika z białych płytek jest prześliczna. czy one w rzeczywistości też tak lśnią czy to Twoja robota? :)
irrekk Napisano 13 Kwiecień 2015 Napisano 13 Kwiecień 2015 Świetna ta kuchnia. Fronty szafek mogłyby być trochę jaśniejsze.
skalpel3d Napisano 15 Kwiecień 2015 Napisano 15 Kwiecień 2015 Co to za spam? :confused: zamiast zadawać durne pytanie było trzeba zaraportować spam :) po coś jest "Raport zły post " :)
Rekomendowane odpowiedzi