Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Dziś prezentuję wizualizację kuchni. Całość przygotowana w 3ds Max + Vray + Photoshop

Cenne uwagi i rady mile widziane.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ogólnie przyjemnie wizki. Zachwiane są mocno proporcje niektórych elementów, a w szególności tego zestawu wiszącego nad garnkami. Te chochelki są takie , że można by całe ziemniaki chyba na raz wybrać z garnka :) i ten ręcznik też jakoś mi tam nie pasuje. Trochę ziarno się robi, można by podciągnąć ustawienia. Za oknem coś można by wstawić w tym widoku od frontu. Co do projektu to nie widzą mi się te półki po lewej , ja osobiście bym dosunął stół do ściany i tylko coś rzucił na ścianę. Aaa i te kafelki to jednak bym trochę wyrównał bo tu jednak wyglądają tak jakby miały zaraz odpaść.

Napisano

Moją uwagę przykuła niedoróbka w postpro przy źdźbłach w wazonikach, półka po lewej, czwarte ujęcie. Jeżeli chodzi o kafelki to wywarły na mnie pozytywne wrażenie. Stół w kuchni trochę za bardzo odbija. Co do reszty zgadzam się z kolegą wyżej :).

Napisano

Dopracuj materiały niektóra maja odbicia prawie lustrzane i nienaturalnie to wygląda (drewno na stole , materiał wylewki kuchennej znacznie ładniej by się prezentował materiał satynowy chrom, warto też jeśli już dajesz materiał metaliczny popracować nad współczynnikiem anisotropy , materiały na piekarniku i mikrofali tez są do poprawki nie wyglądają na metaliczne tylko plastikowe.

Napisano

samo wnętrze jest ciekawe i ładne. lubię takie przestronne i jasne pomieszczenia. ta mozaika z białych płytek jest prześliczna. czy one w rzeczywistości też tak lśnią czy to Twoja robota? :)

Napisano

Świetna ta kuchnia. Fronty szafek mogłyby być trochę jaśniejsze.

Napisano
Co to za spam? :confused:
zamiast zadawać durne pytanie było trzeba zaraportować spam :) po coś jest "Raport zły post " :)