Lelum Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 (edytowane) Cześć, Wrzucam krótką animację zrobioną w wolnej chwili. Soft: 3ds max, after effect, photoshop. Edytowane 8 Kwiecień 2015 przez Lelum wrzucenie nwszej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas 666 Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Dobre. Brakuje tylko sylwetki postaci w końcu korytarza pod koniec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caveq Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Bardzo mi sie podoba :) [TABLE] [TR] [TD=align: left]http://www.ochbelgia.pl[/TD] [/TR] [/TABLE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelum Napisano 8 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2015 (edytowane) @Xardas 666 @caveq Dzięki Wrzucam zmieniony filmik z dostawioną sekwencją. Ten na początku, również podmieniam. Edytowane 9 Kwiecień 2015 przez Lelum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 8 Kwiecień 2015 Share Napisano 8 Kwiecień 2015 AAAAAAAAAAAAAAAAAAA wypas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tartaro Napisano 9 Kwiecień 2015 Share Napisano 9 Kwiecień 2015 chyba jestem mało uważny, bo nie wiem, którą sekwencję dostawiłeś. oglądałem obydwa filmiki po kilka razy i dalej nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelum Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2015 @DrRambo Dzięk @tartaro Dostawiłem całą resztę po cieniach ptaków. Podmieniłem po prostu też pierwszy filmik, żeby nie było trzeba przeglądać reszty wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 9 Kwiecień 2015 Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Gratulacje bardzo klimatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi