WMS Napisano 9 Kwiecień 2015 Share Napisano 9 Kwiecień 2015 (edytowane) 3ds Max + V-Ray + PS Edytowane 9 Kwiecień 2015 przez WMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 9 Kwiecień 2015 Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Fajnie wyszlo :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecho Napisano 9 Kwiecień 2015 Share Napisano 9 Kwiecień 2015 co robione jest w 3d a co w szopie bo widze ze szprychy sa narysowane w ps i mam wrazenie ze koła wklejone sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WMS Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Szprychy akurat są w modelu, koła też pewne modyfikacje w materiale opon już w szopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecho Napisano 9 Kwiecień 2015 Share Napisano 9 Kwiecień 2015 nie to zebym sie bardzo czepial ale szprychy na godz 8,9 i 10 urywaja sie i tak jak by szly za widelcem nie wchodza miedzy dwa widelce z przodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempe Napisano 9 Kwiecień 2015 Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Może ja ślepy jestem ale te koła są krzywe. No i opona w podłogę Ci jakby wchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecho Napisano 9 Kwiecień 2015 Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Chyba nie jesteś ślepy bo dla mnie te koła tez krzywe i te szprychy musza byc narysowane bo w modelu 3d tak nie moga sie urywac tak samo jak krzywo wklejone całe koła ja sie zastanawiam czy to napewno model 3d! WMS pokaz siatke to uwierze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertFilip Napisano 9 Kwiecień 2015 Share Napisano 9 Kwiecień 2015 (edytowane) Całkiem spoko, tylko te krzywe koła. No i nypli brakuje :) Tak jak i kolega wyżej, jestem ciekawy siatki. Edytowane 9 Kwiecień 2015 przez RobertFilip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WMS Napisano 10 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi