nielot007 Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 Witam wiem, wiem....tt;) uznalem ze jst moment na zamieszczenie tt'tki. robie tt od 4 wrzesnia:) ale z przrwami i kiedy mialem czas wolny... wiem ze jest kilka (nasci??) bugow ale to zostawie na deser;) koniec gadania powiedzcie co myslicie?? ps. zamierzam zrobic wnetrze silnik itp. pozdro aha--> update nie beda zbyt czesto robie go w wolnych chwilach i nie zawsze mi sie chce i nie zawsze wychodzi;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 popraw tylnie swiatlo, na ostatnim renderze widac ze lewe odstaje od nadwozia. przood troszke sie krzaczy, ale ogoolnie jest spoko :) ps. uzywasz GI? nie lepiej (i szybciej) skylightem oswietlic i na podloze wrzoocic CGS? (oczywiscie jezeli uzywasz brazila a jezeli nie to sorry :)) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Październik 2004 Autor Share Napisano 2 Październik 2004 swiatla sa tak zeby nie bylo dziury ale spoko a co jest z przodem aha wlasnie robie skylightem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 1 i 2 - szerokosc rowka powinna byc roowna na calej swojej dloogosci 3 - ta linia powinna isc odrobine bardziej po łuku 4 - bug?? :) 5 - jezeli robisz oryginalne felgi od tt to ma za choode ramiona a jezeli swoje to git :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 tylne światło istna tragedia ;) no i na ostatnim renderze jakaś dzióra sie zrobiła miedzy drzwiami a nadwoziem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Październik 2004 Autor Share Napisano 2 Październik 2004 sikham--> racja tragedia ale to sie da poprawic;) dziura to tylko i wylacznie moja wina niedopatrzenie kome--> 1i2 racja:) 3 no nie wiem:) 4-na pewno nie:D 4- racja za chude:):) dzieki za posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 dawaj siatke i updata jak bedzie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Październik 2004 Autor Share Napisano 3 Październik 2004 siatke dam jak bedzie nastepny update:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIZO Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Ooo nielot a mowils ze nic juz nie tworzysz na max'ie. Narazie tylko podziwiam a w szkole cie zrecenzuje hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halogen Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 ooo Shizo hahahahahha(pozwoliłbys temu ludzikowi odpocząc, ciągle na nogach). Co do pracki to przud jest troche dziwny, czy gril niepowinien byc bardziej wypukły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Październik 2004 Autor Share Napisano 4 Październik 2004 halogen--> czemu przod jest troche dziwny???? wyjasnij:)) a jesli chodzi o grila to nie wiem robie z blueprintow i ze zdjec i chyba tak powinno byc ale moge sie mylic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Październik 2004 Autor Share Napisano 5 Październik 2004 update---> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 witam hmm mozesz powiedziec zo zrobiles nowego? :) ksztalt dziury na swiatla jest chyba za bardzo kwadratwy, ale moge sie mylic... dasz ta siatke czy nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Październik 2004 Autor Share Napisano 5 Październik 2004 kome--> o siatce kompletnie zapomnialem:D:D a jesli chodzi o to co zrobilem to jest to wnetrze tylu:D:D nie wiem czemu nie widzisz ;);) ps. siatke na 100% dam dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 okej :D dobra nie widzialem :P nie zwrocilem uwagi :) czekam na siatke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Październik 2004 Autor Share Napisano 5 Październik 2004 hehe spoko:) a tutaj obiecana siatka:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 momo tego ze sie nie znam na siatkach uwazam ze jest czysta, troche przy klamce chyba nie tak, ale ladna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Na pierwszy rzut oka jest ok. Na drugi także jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Nom, ladnie, ladnie :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 siatka przyzwoita, bez błędów, chociaż troszkę bez wyrazu, ale skoro po smoothie jakoś to wygląda, to nie trzeba nic zmieniać. czekam na detale, dużo detali... bo chyba właśnie o to chodzi w modelowaniu samochodów ;] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Październik 2004 Autor Share Napisano 11 Październik 2004 dzieki ze sie wam w miare podoba:) a salvator--> o co chodzi ze siatka bez wyrazu??:D ps. teraz update nie bedzie bo go prostuje itp. nie ma co ogladac:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Październik 2004 Autor Share Napisano 13 Październik 2004 Witam wszystkich to co teraz pokaze to nie jest update bo o niego teraz ciezko:) ale poprawilem tu i tam prae bugow troche go wyprostowalem itp. mowcie gdzie jeszcze krzywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haliq Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 nie uważasz że opony w stosunku do felg są za małe? Tak poza tym to dobrze ci idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 AFAIK dolna krawedz drzwi zawina sie do srodka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Listopad 2004 Autor Share Napisano 4 Listopad 2004 haliq--> nie :) :) wydaje mi sie ze sa dobre skilo--> zawija czy nie zawija :) :) (ja bym mowil ze jest krzywo) ale chyba juz to poprawilem :) :)(nie zamiescilem update :) ) pozdro ps. co sie stalo ze juz 2 moj watek zostal odkopany?? ;)(swieto ;) ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2004 Witam po nie dlugiej przerwie lekki(maly) update juz mi sie go nie chce robic wiec chce go szybko skonczyc i renderki:D:D aha wytykajcie wszystkie bugii:DD: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 masz cos nie tak z grilem z przodu, jakis taki krzywy, nad przednim nadkolem ten rowek jakis trojkatny wyszedl; nie jestem pewien ale chyba lusterka sa za bardzo do tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2004 lusterka sa zle ustawione a trojkat wyszedl (zauwarzylem go) dopiero po renderze trzeba bedzie zobaczyc gdzie tkwi blad;) gril mialem napisac ze zrobie od poczatku (chyba caly przod zrobie od nowa) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 mozesz dac namiary na videotutoial'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2004 hindusxxx eee jakiego tutoriala???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 nie sorry popieprzyłem posty :/ a tak wogóli to praca bardzo fajna , czekam na lakierek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Nie wiem czy zauwazyliscie, ale po srodku auta jest taka duza kreska dzielaca go na pol, ja sie na samochodach nie znam, ale moze lepiej to zasapawac ? :D A tak bardziej serio to na ujeciu z frontu nad przednim nadkolem jest takie dziwne "cus". Nie pisze od siebie bo bym zaznaczyl i wrzucil obrazek, ale chyba wiesz o co chodzi. W dodatku z tego co widze watek tak stary ze pewnie juz to dawno poprawiles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 ta kreska to wczesniej bardzo czesto sie pojawiala na modelach, i nowy uzytkownicy wytykali to jako blad, ale pamietaj ze modelujac samochod faktycznie modelujesz tylko jedna polowe, a druga kopiujesz, na rendery pokazowe szybko robisdz mirror a nie zawsze chce sie dokladnie przysunac polowki do siebie, stad ta kreska, nie martw sie gdy bedzie koniec modelowania, zostanie pewnie zaspawana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthi76 Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Witam Wydaje mi się że rowki na dachu zrobiłeś troszkę za blisko boku, w rzeczywistości są przesunięty nieco do środka i trochę chyba jest za kańciasto przy przejściu z boku w dach takie mam wrażenie. Acha i przy lusterku powinien być podział na szybie. Też go włąśnie rysuję ale jakoś kańciasty mi wychodzi. Może też go wrzucę na wipka. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 http://www.3d-palace.com/video.php?vid=63 macie linka do dobrego video tutoriala sa tez tam jeszcze videotutoriale za free zasysajcie... bylo to kiedys w newsach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Illy: Wiem ze modeluje sie z uzyciem Symmetry, ale musze przekazac wyrazu podziwu za cierpliwosc w tlumaczeniu :) Szczupal: wczoraj zassalem ten tutorial, rzeczywiscie mily i przyjemny, osobiscie brakuje mi tam dokladnego modelowania swiatel. Ale marudzic nie bede bo jak narazie nie udalo mi sie wymodelowac zadnego samochodu do konca, zwykle legne na detalach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi