Napisano 8 Maj 20159 l TSP #208 Maszyna wojenna Czołg, balista czy terminator, nazi alien w służbie hitlera czy pingwin kamikadze to już do dowolnej interpretacji. A, i taka prośba, niech to będzie uczciwie malowane/rysowane, bez wklejek etc. MAKSYMALNY CZAS WYKONANIA: 1,5 GODZINY TERMIN WRZUCANIA PRAC: 23.05.2015 23:59 CZAS SONDY: 3 DNI Edytowane 8 Maj 20159 l przez biglebowsky
Napisano 9 Maj 20159 l Polska odpowiedź na Hulka. Zaprojektowany w tajnych laboratoriach sił powietrznych, niszczycielski i sterowany głosem. Niestety są też pewne niedoskonałości. Po trzech latach treningu, na miesiąc przed oficjalną prezentacją nasza maszyna wojenna reaguje wyłącznie na komendę "siad!"
Napisano 22 Maj 20159 l Autor No ej, ziomy, deadline się zbliża a tu tylko 10 obrazków, klient będzie niezadowolony, poproszę jeszcze 10 na szesnastą.
Napisano 22 Maj 20159 l niesamowite prace;p z niektórych można na prawdę obramować ale jakby były we większym formacie albo zrobić magnesy na lodówkę ;p bardzo lubię taką tematykę i chętnie bym nią przyozdobił moją lodówkę tylko nie wiem jaki będzie koszt na takie magnesy na lodówkę ;d Edytowane 30 Maj 20159 l przez harmidon
Napisano 23 Maj 20159 l biglebowsky - to od teraz mój ulubiony "reaction gif" a to ma drugie miejsce http://i.imgur.com/RVR0AVM.gif Sorki za oftop
Napisano 23 Maj 20159 l Nie jestem pewien czy o której zacząłem to dłubać, ale wydaje mi się, że mogłem robić to o 5/10 min za długo. Wrzucam bo to i tak najlepszy speed jaki do tej pory zrobiłem :)
Napisano 23 Maj 20159 l Autor Się wrzuci do sondy a ludzie zadecydują klikami czy w/g nich te 5/10 min uchodzi czy też nie.