Napisano 15 Maj 20159 l Witam, Po miesiącach nauki Zbrusha przyszedł czas na jakiś poważniejszy projekt. Zainspirowany twórczością mojego idola z Naughty Dog, Franka Tzenga postanowiłem poćwiczyć podobizny. Tym samym zakładam teczkę, w której będę umieszczał swoje większe prace oraz ćwiczenia z anatomii. Podczas pracy nie obyło się bez problemów. Głównie z wymodelowaniem bazy. Myślę,że siatka pod oczami jest za rzadka, ponieważ przy robieniu zmarszczek brushem dam_standard bardzo mi ząbkowało. Render z ZBrusha. Komentarze oraz wskazówki co poprawić,bo na pewno jest tego sporo mile widziane. P.S. Sean Bean jakby ktoś nie poznał :) Baza [ATTACH=CONFIG]99015[/ATTACH] Sean Bean [ATTACH=CONFIG]99016[/ATTACH]
Napisano 16 Maj 20159 l Cześć;) Mam jakieś wrażenie, że ten Twój Sean Bean jakiś taki chuderlawy:D może popracuj bardziej nad dolną częścią i dodaj trochę masy Najpierw masa, potem rzeźba;)
Napisano 31 Maj 20159 l Autor Nauka anatomii. Na początek tors męski. Komentarze i wskazówki co do poprawy mile widziane. [ATTACH=CONFIG]99105[/ATTACH]
Napisano 1 Lipiec 20159 l Duża poprawa względem poprzedniego. Mięsień naramieny trochę dziwnie wygląda.
Napisano 1 Lipiec 20159 l Autor Poprawiłem mięsień naramienny. Myślę, że jeszcze można coś przy nim poprawić, ale nie wiem co. [ATTACH=CONFIG]99358[/ATTACH]